No-nonsense makelaar Johan Smedema zit op 20 oktober 2016 vijftig jaar in het vak. De oprichter van Smedema Makelaars en Taxateurs in het Limburgse Gennep is nog steeds nauw betrokken bij het bedrijf.
TOON ALLE REACTIES VAN JOHAN
VERBERG ALLE REACTIES VAN JOHAN
Johan Smedema

Vijftig jaar makelaar!

Deze digitale feestzaal had ik ingericht in het kader van mijn vijftig jarig jubileum als makelaar op 20 oktober 2016. Omdat het onmogelijk was om iedereen uit te nodigen, is dit initiatief bedacht. Zo'n jubileum laat je tenslotte niet onopgemerkt voorbij gaan. Wat een succes! Ik heb genoten van al uw anekdotes, verhalen en felicitaties.
En dan al die giften. Geweldig! Uw heeft samen - mét de ophoging per verkochte woning door Smedema Makelaars - Taxateurs - zo een prachtig bedrag van € 5.500,- opgehaald voor Stichting "Vrienden van het Maasziekenhuis". Wat een onvergetelijk feest!
Heeft u het gemist? Geen probleem: deze digitale feestzaal blijft gewoon geopend. Zo kunt u ook op een later moment een bericht achterlaten. Ook de 'cadeautjes' komen nog steeds aan bij "Vrienden van het Maasziekenhuis" (ANBI-instelling). Zij kunnen daar zoveel mooie dingen mee realiseren.
Naam
E-mail
Felicitatie
08-03-2017 15:43
Johan smedema
Bedankt voor alle felicitaties! “Wat ben ik overdonderd door al uw anekdotes, verhalen en felicitaties naar aanleiding van mijn vijftig jarig jubileum als makelaar. Ontzettend veel mensen hebben mijn digitale feestzaal niet alleen bezocht, maar ook een prachtig cadeau voor stichting ‘Vrienden van het Maasziekenhuis’ meegebracht. Zo kan ik bekendmaken dat u – samen met de ophoger per verkochte woning van Smedema Makelaars – Taxateurs - een bedrag van maar liefst 5.500,- euro hebt opgehaald. Geweldig! Daar kunnen zij zoveel prachtige zaken mee realiseren. Dank daarvoor!” Ook dank ik Patricia de Rijck, Vin Baltussen van Vormidabel en Suzanne Groenewegen van Zomer op Zaterdag voor hun niet aflatende steun en vele tips. Fantastische mensen om mee te werken.
24-12-2016 16:59
Henk Hendriks
Beste Johan Allereerst van harte gefeliciteerd met je gouden jubileum.Petje af.Wij kennen elkaar pas enkele jaran vanuit de sponsering voor de Vrienden van het Maasziekenhuis. Ik heb je leren als een harde werker met steeds nieuwe ideeen.Steeds was je in voor een grap. Je gulle lach zal ik niet gauw vergeten.
bekijk reactie
Beste Henk,

Hartelijk dank voor de felicitatie zo vlak voor Kerstmis. Ook hartelijk bedankt voor de gulle gift!
Ik wens jou en jouw familie fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling. We treffen elkaar wel weer een keer in Boxmeer. Misschien hebben we jouw hulp wel weer nodig als we een groot project opzetten en daarvoor externe fondsen nodig hebben.
29-11-2016 16:19
Eugène Luijcks
Beste Johan, wat zijn nu de juiste worden om zo een mijlpaal waardig te kunnen beschrijven. Eigenlijk weet ik ze niet. Wel kan ik zeggen dat ik je als een plezierig en bekwaam collega ervaar. Dan hebben we het nog niet eens over de gun factor die je met je werk etaleert maar ook in stichtingen zoals Vrienden van het Maasziekenhuis. Het siert je dat je deze eigenschap hebt. Het gaat je goed en vooral goede gezondheid.
bekijk reactie
Beste Eugène en collega van Amak,

Hartelijk dank voor de felicitatie. Erg leuk en fijn! Laten we proberen onze hartelijke contacten in stand te houden. Dat moet niet moeilijk zijn zolang ik nog actief bezig ben voor ons kantoor. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
19-11-2016 15:07
marijke eijckmans
Beter laat dan nooit. Johan alsnog van harte gefeliciteerd met je 50-jarig jubileum. Zeker een heel bijzondere prestatie, maar zolang je dit beroep nog met veel plezier uitoefent kun je het zeker nog een tijdje volhouden. Johan nog veel geluk en gezondheid gewenst. hartelijke groet, Marijke Eijckmans en Willie Jansen
bekijk reactie
Beste Marijke en Willy,

Hartelijk dank voor de felicitatie en de royale gift. Zolang mijn gezondheid het toe laat hoop ik nog wel even door te kunnen gaan. En Herbert moet het ook nog leuk vinden uiteraard. Johan.
18-11-2016 09:51
Marco van Andel
Van harte gefeliciteerd en wat mooi dat je nog zo actief bent.
bekijk reactie
Beste Marco van Globalciviel uit Boxmeer,

Hartelijk dank voor de felicitatie. Je hebt gelijk, ik ben blij dat ik nog zo actief kan zijn. Maar zonder goede gezondheid zou dat niet gaan, neem dat maar van mij aan. Leuk dat je aan mij dacht. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.


 
12-11-2016 17:15
Mia en Lambert Blonk
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met dit jubileum. We realiseren ons dat we aan de late kant zijn. We hebben je leren kennen als een integer vakman met een vooruitstrevende visie op je vak waarmee het prettig samenwerken was. Maar hebben we je ook leren kennen als een bewogen persoon bij de inzet voor diverse maatschappelijke doelen, waarbij vooral de samenwerking met jou bij de opstart van Boemerang ons erg is bijgebleven. Geniet en we wensen je het allerbeste. Mia en Lambert Blonk
bekijk reactie
Beste Lambert en Mia (van Lambert Blonk Assurantiën) ,

Hartelijk dank voor de felicitatie. Dat doet mij goed. Dat is het voordeel van een digitale receptie: mensen kunnen nog vele weken na 20 oktober hun felicitaties kwijt. Beter laat dan nooit moet je maar denken.

Wat Jeugdkamp Boemerang betreft: het draait nog steeds. Al vanaf 1989 toen jullie mede aan de basis stonden van deze stichting. Ik was er zelfs niet bij betrokken. Na een dip de afgelopen jaren neemt het aantal kinderen, waar het thuis even niet mee zit, gelukkig weer toe. Vaak omdat beide ouders werken en het kind soms tussen de wal en het schip terecht dreigt te komen. Dit jaar mochten wij een kleine 30 kinderen weer een fijne vakantieweek bezorgen; Rotaryclub Cuijk zorgde zoals steeds voor de financiën.

Nogmaals dank. Johan. 

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
11-11-2016 20:17
Ger Top
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met jouw jubileum en ik hoop dat er nog vele jaren zullen volgen. Gelijktijdig laat ik je weten dat jouw initiatief bio walk zo nodig op mijn ondersteuning kan rekenen gezien op het beweegvlak. Groetjes Ger Top
bekijk reactie
Beste Ger (van GerTopRunning uit Gennep),

Bedankt voor de felicitatie!. Ik heb aan jou als trainer bij de Komeet veel te danken. Ik liep wel niet als een komeet maar toch heeft het sporten mij goed gedaan. Af en toe de zweep er over, dat kon je goed. Misschien treffen we elkaar nog wel een keer in Boxmeer bij Biowalk. Je weet maar nooit. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
09-11-2016 21:32
Wel werk Shiatsupraktijk Groesbeek
UNIEK; deze online feestzaal EN 50 jaar een vak uitoefenen. Heerlijk, een feestje bijwonen en dat dan gewoon in mijn "huispakkie" thuis achter de PC. ...haha Volgens mij haal jij de 60 jaar makelaardij ook nog wel. Geniet nog verder van je feestje en ik wens je heel veel succes met al je activiteiten Johan!
bekijk reactie
Beste Pauline van Shiatsupraktijk Wel-Werk in Groesbeek, hartelijk dank voor de felicitatie. Misschien treffen we elkaar wel weer een keer in het Maasziekenhuis als je daar voor je werk bezig bent. Ook bedankt voor de donatie! Johan.
09-11-2016 18:06
Theo en Tony van Bracht
Beste Johan, Door omstandigheden reageren wij erg laat. Bij deze willen wij je alsnog van harte feliciteren met je gouden jubileum als makelaar. Wij wensen je het allerbeste. Tot ziens. Groetjes Theo en Tony
bekijk reactie
Beste Theo en Tony, hartelijk dank voor de felicitatie.
Natuurlijk heb ik er begrip voor dat jullie wat later reageren. Het revalidatie proces waar Theo middenin zit zal al jullie tijd opslokken, dat kan niet missen.
Ik hoop Theo binnenkort weer even te bezoeken, hetzij in de Sint Maartenskliniek, hetzij in Boxmeer.
Johan.
05-11-2016 16:01
Jan van Burik
Beste Johan, van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Met recht een levenswerk van jou! Hartelijke groet, Jan van Burik
bekijk reactie
Beste Jan,

Hartelijk dank voor de feleicitatie. Dat is lang geleden dat wij elkaar voor het laatst spraken. Met Herbert zul je wel vaker contact hebben denk ik zo. Graag tot ziens. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.

 
02-11-2016 16:38
Mimi van de Kamp
Johan Heel hartelijk Gefeliciteerd met je gouden jubileum, Geniet ervan, en nog bedankt voor alle hulp bij mijn pand, Mimi van de Kamp
bekijk reactie
Beste Mimi,

Hartelijk bedankt voor de felicitatie, de gift en het compliment. We trefen elkaar wel weer. Johan.
02-11-2016 16:33
Mimi van de Kamp
Heel hartelijk gefeliciteerd met Uw jubileum, geniet er van. Mimi
01-11-2016 17:31
Frank Rievers
Beste Johan, Allereerst van harte gefeliciteerd met 50 jaar vakmanschap in de makelaardij. Je bent een kundig en betrouwbaar persoon, en een autoriteit op jouw gebied. Daarnaast waardeer ik je positiviteit, relativeringsvermogen, passie en innerlijke drive. Je hebt humor, stijl en flexibiliteit in je mars en bent daarmee een voorbeeld voor velen inclusief ondergetekende! Jij op naar het 75 jarig jubileum, dan ben ik 69 en kunnen we tegelijk stoppen en er samen een glaasje wijn op drinken. Voor elk jaar dat jij in de makelaardij gewerkt hebt, heb ik een bedrag gedoneerd. Dit zal jaarlijks met een euro verhoogd worden zolang jij actief blijft in de makelaardij! De opbrengst komt bij “Vrienden van het Maasziekenhuis”goed terecht en ook dat siert je( wellicht is dit een idee voor andere donateurs). Frank Rievers
bekijk reactie
Beste Frank,

Bedankt voor de felicitatie en de royale gift! 
 
Ook bedankt voor de complimenten. Ik probeer nog even zo door te gaan. Ook bedankt voor de fijne contacten en de goede beleggingsadviezen.
 
Verder zal ik jou elk jaar op 20 oktober in de gaten houden!

 Johan.
 
01-11-2016 12:50
Reg en Anja Cartledge
Beste Johan een beetje laat maar heel gemeend hartelijk gefeliciteerd met 50 jaar makelaar zijn. Ik wil je ook bedanken voor de prettige samenwerking in het verleden. Ook nu als wij Smedema Makelaars en taxateurs nodig heb sta je klaar met je expertise. Geweldig. Wij wensen je verder nog heel veel mooie jaren in goede gezindheid toe en nogmaals proficiat met dit geweldig jubileum.
bekijk reactie
Beste Reg en Anja,

Hartelijk dank voor de felicitatie en ook bedankt voor de gift aan de Vrienden van het Maasziekenhuis.  Te laat ben je zeker niet. De Katie loopt nog wel even door.
Ook bedankt voor de complimenten en de fijne contacten in het verleden. Ik ken jou, Reg,  tenslotte al uit de tijd dat je nog bij de Rabobank werkte. Die goeie oude tijden. Als mijn gezondheid en hersens het toe laten ga ik nog even door. Het blijft mooi tussen de mensen te blijven. Graag tot spoedig ziens. Johan.
28-10-2016 18:27
Dick en Mathilde
Hallo Johan, Dank voor de felicitatie in mijn richting en hierbij onze felicitatie met het 50 jarig makelaarsschap terug. Tijdens onze vakantie in Portugal kwam het bericht binnen. Pas bij thuiskomst afgelopen maandagavond zagen we hoe leuk en knap de site was gemaakt. Erg leuk om je levenspad te mogen lezen en wat fijn dat je dat pad hebt gedeeld met ons.Wij raken er steeds meer van overtuigd dat het niet alleen een goede keuze is geweest om op de Logterberge te gaan wonen, maar ervaren het inmiddels ook als een voorrecht. Hiermee hebben we gelijk de link met het kantoor Smedema te pakken. Dankzij Suzanne en wat aandringen van mijn kant zijn we inmiddels een jaar buren. Wij kijken uit naar nog meer plezierige jaren, met een wel heel drukke maar ook maatschappelijk betrokken buurman. Hoe goed kan je het treffen. Met vriendelijke groet Dick en Mathilde
bekijk reactie
Goedemorgen Dick en Mathilde,

Hartelijk dank voor de felicitatie en de gift. Ook bedankt voor de complimenten. Ik zal Suzanne maandag nog eens bedanken voor het feit dat ik (en wij allen hier op de Logterberge) er zulke fijne buren bij gekregen hebben. We drinken er nog wel een keer op. Johan.
27-10-2016 16:22
Vin Baltussen
Beste Johan, beter laat dan nooit! Van harte gefeliciteerd met je 50 jarig makelaarsschap. Het is prettig samenwerken met jou. Altijd enthousiast, goedgeluimd en in voor nieuwe ideeen. Misschien moeten we toch maar patent aanvragen op de digitale receptie;-)
bekijk reactie
Goedemorgen Vin (van Vormidabel (reclame en communicatie) uit Oploo),

Beter laat dan nooit. Het voordeel van een digitale receptie is dat hij niet aan tijd gebonden is. Dus je bent niet te laat. Dankjewel voor de felicitatie en de gift. 

Weet je nog? Maanden geleden. Al pratende met elkaar over "digitale werkwijze"  en "geen receptie" viel er ineens bij jou een kwartje:  "een unieke digitale receptie". Of ik de maanden daarna maar even mijn mond wilde houden, dan bleef het uniek. Jij ging in overleg met Patricia aan het werk over de teksten en de lay-out. En zo kwam dit moois tot stand. Zo langzamerhand komt er ook een mooi bedrag bij de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis binnen. Ik ga nog even door! Johan.
27-10-2016 16:14
Tjerk van der Meer
Vijftig jaar geleden nam Johan een besluit en zei:" IT GIET OAN" Nu kijkt hij met voldoening terug en denkt:"IT GIE SKOAN " Johan van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal !! Ik wens je nog vele mooie jaren in een goede gezondheid toe !
bekijk reactie
Goedemorgen Tjerk,

Hartstikke bedankt voor de felicitatie. Ik moet zeggen (maar dat wist ik al langer) dat jouw Fries beter is dan dat van mij. In Leeuwarden werd niet zo veel Fries gesproken. We spreken elkaar binnenkort wel weer. Gennep is niet zo groot tenslotte. Misschien vanavond bij de Gennepse Revue? Fijn weekend! Johan.
27-10-2016 13:55
Martin van Staveren
Beste Johan, we komen elkaar regelmatig tegen "in het veld" en ik hoop dat we elkaar nog lang mogen ontmoeten. Van harte gefeliciteerd en snel tot ziens!
bekijk reactie
Beste Martin (van MVS makelaardij uit Boxmeer),

Beste Martin en collega,

Bedankt voor de felicitatie. Ik ga nog even door (als Herbert het goed vindt uiterlaard). We zullen elkaar binnenkort wel weer treffen bij een taxatie of verkoop/aankoop. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam. 
26-10-2016 19:10
Alfred Bouhuis
Beste Johan, 50 jaar is een enorme prestatie. Ik heb graag zaken met je gedaan. Je kundigheid en accuratesse heb ik altijd enorm gewaardeerd. We hebben jullie kantoor en ook thuis mogen verbouwen en aan de 1e verbouwing van jullie kantoor heb ik mijn vrouw, jullie toenmalige secretaresse, Wilma overgehouden. Op onze trouwkaart stond tussen de foto's een blauwe S (de S van Smedema). Van harte gefeliciteerd van Alfred, Wilma, Rinco en Sebas.
bekijk reactie
Beste Alfred en Wilma van Bouwbedrijf Bouhuis te Plasmolen,

Ook jullie bedankt voor de felicitatie. We hebben vaak samen gewerkt. Altijd goed verlopen. Chapeau. Jullie hadden en hebben een goed en betrouwbaar aannemers/bouwbedrijf. Als ik weer zou gaan bouwen/verbouwen dan wist ik jullie wel te vinden. Maar die kans is klein, alhoewel, je weet maar nooit.

Ik weet nog dat je oog meteen viel op Wilma. Die ben ik kwijt dacht ik meteen. En zo geschiede. Het zij jullie gegund, van harte. Dat van die S wist ik trouwens niet, of ik ben het vergeten:-(
We treffen elkjaar wel weer een keer denk ik. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
26-10-2016 16:13
Theo Küppers, Boxmer.
Johan, Van harte gefeliciteerd met het jubileum. Ik vind het knap dat jij nog steeds actief bent met jouw werk en nog midden in het leven staat. Ik wens je nog heel veel goede jaren toe.
bekijk reactie
Beste Theo,

Bedankt voor de felicitatie. Hartstikke leuk via deze weg weer iets van je te vernemen. Zo vaak treffen we elkaar niet. Andere kant van de Maas hè? 

Ook hartelijk bedankt voor de gift aan de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. Met al die giften kan weer veel gedaan worden.

Johan.
26-10-2016 12:43
Henk en Toske Martens
Beste Johan, Ook wij willen je van harte feliciteren met het feit dat je 50 jaar makelaar bent. We kennen elkaar vanaf 1978 toen wij met jou hulp een zakenpand kochten aan de Kerkstraat in Milsbeek. Met de begeleiding en afwikkeling in deze, heb je een professionele en betrokken indruk achtergelaten. Dit was de basis voor een fijne zakelijke relatie, die zich overigens niet alleen met ons beperkte maar zich uitbreidde met onze zoon Harm en schoondochter Claudie. Het goede contact dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd is er nog altijd, zoals ook weer onlangs bleek. Ook op het vlak van mooie Franse voitures met de double chevron, zijn er ook die raakvlakken die we, naast je makelaar zijn nog graag jaren met je willen delen. Proficiat! Henk en Toske Martens.
bekijk reactie
Beste Henk en Toske van Keukenshop Venray

Bedankt voor de felicitatie. Ja, het eerste contact was in 1978, het pand van Theo Peters in de Kerkstraat. Theo verhuisde toen met zijn winkel naar Gennep. Sindsdien is het contact altijd gebleven, ook met jullie zoon Harm, die nu de Keukenshop in Venray heeft. Ook met de vrouw van Harm Claudie had ik een leuk zakelijk contact, eerst in de Burg. Verkuylstraat 80, Boxmeer en later uitgegroeid tot het huidige  gezondheidscentrum aan de Valendries 1 te Boxmeer.

En dan die Citroën die jullie steeds hadden en ik ook. Beiden rijden we nog steeds in de C6; wat een wegligging! Rugproblemen kennen we (tot nu toe) niet; ik beweer dat dit komt dank zij deze perfecte wegligging, daar ben ik van overtuigd.

Ook hartelijk bedankt voor de royale gift aan de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. Met al die giften kan weer veel gedaan worden. Johan.
26-10-2016 10:54
Hein van der Cruijsen
Iets te laat, maar hier toch mijn felicitaties met jou 50 jarige jubileum als Makelaar. We kennen elkaar al weer een behoorlijke tijd, een vraag aan jou om eens rond te kijken voor een mooi huis op een goede lokatie wordt dan ook steevast uitgevoerd en niet veel later had jij een prachtig object voor ons geregeld waar we nu al weer 22 jaar zeer tevreden wonen. Johan we hebben al meerdere keren zeer naar tevredenheid gebruik mogen maken van jou deskundige expertise waarvoor onze oprechte dank. Als persoon ben je nog steeds een prettig mens om mee om te gaan die vrolijk in de wereld staat mat af en toe grappen en grollen. Ik verwacht echt nog niet dat jij gaat stoppen met werken en dat is maar goed ook, jou kunde en kennis wordt nog steeds gewaardeerd. ik wens jou nog vele fijne jaren toe en we zien elkaar wel weer op het volgende feestje waar dan ook! Hartelijke groeten van Hein en Odiel van der Cruijsen. ps is dat een foto van jou of van Herbert?
bekijk reactie
Beste Hein en Odiel,

Hartstikke leuk weer iets van jullie te vernemen. Bedankt voor de felicitatie. 

Van jullie huidige woning kan ik mij nog herinneren hoe het ging. Verjaardag bij Joep. Jij wilde wel eens iets anders maar niet verder van Nijmegen dan Mook. Ik noemde terloops een mooi pand in Milsbeek. Plotseling was de ligging in Milsbeek geen bezwaar: de perfecte woning en de perfecte ligging voor jullie. Stom toeval noem ik dat wel eens. 

Ook bedankt voor de complimenten. Maar dat is wederzijds! Ik hoop nog even door te gaan onder de voorwaarde dat mijn gezondheid goed blijft. Want anders kan ik het wel schudden.

Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.


 
25-10-2016 17:06
Hein van der Pasch
Dag Johan, Van harte geluk gewenst. Nu ik zo laat ben met mijn gelukwensen word ik extra geïnspireerd door een prachtig palet aan reacties van anderen. Wat een veelzijdigheid en enthousiasme spreekt hieruit. Moeilijk voor mij om daaraan nog iets toe te voegen. Persoonlijk is door gesprekken met jou mijn inzicht in de wereld van het vastgoed en de woningmarkt in ieder geval zeer verdiept. Heel bijzonder vond ik je steeds relativerende en blijmoedige zakelijkheid, ondanks markt-ups & downs, en ook je blijvend jeugdige uitstraling. Laat dat maar gewoon doorgaan, ook na vijftig jaar. Hartelijke groet, Hein van der Pasch.
bekijk reactie
Beste Hein,

Ook jij bedankt voor de felicitatie. Laat ben je niet, het gaat nog wel even door verwacht ik. In ieder geval ook bedankt voor de mooie woorden. "Jeugdige uitstraling" valt tegen moet ik zeggen als ik de foto's zie met de grote hoeveelheid rimpels en de grijze haren. Misschien moet ik maar eens aan de botox en haar verven:-) Nogmaals dank. Johan.
25-10-2016 15:10
Frans van Etten
Te laat, maar welgemeend: Proficiat. Werk nog maar een tijdje door. Is goed voor je.
bekijk reactie
Beste Frans, dank je wel voor de felicitaite en dank voor de gift. Te laat ben je helemaal niet. Dat zie je maar weer. En ja, jij ziet het goed, want een beetje doorwerken is goed voor mij. Een beetje, dus dat moet nog wel veranderen. Ik doe mijn best. Tot binnenkort. Johan.
25-10-2016 14:11
Marcel van Rensch
Beste Johan, Van harte proficiat met je jubileum. Wat is dit een prachtige mijlpaal. Je energieke uitstraling, enthousiasme en betrokkenheid was voor mij zeer inspirerend. Fijn om met jou samen te werken.
bekijk reactie
Beste Marcel van Rensch van Vareks

Bedankt voor de felicitatie en de royale gift. Hartstikke mooi. Ik ben ook blij dat Herbert onze contacten steeds heeft weten vast te houden. 
Doe je de groeten ook aan Paul? Als hij weer eens in Boxmeer is, laat hem dan even bellen, dan praten we wat bij. Bijvoorbeeld over het winkelcentrum Clarenshof in Gennep. Dat hebben jullie toch maar mooi voor elkaar gekregen. Johan.
25-10-2016 10:05
Sue en Ed Kruitwagen
Al bijna een week geleden vierde je je mijlpaal als 50 jaar makelaar. Die zijn er maar weinig in Nederland. Ook ons heb je goed met je kennis geholpen, jij dacht nèt aan die dingen waar wij niet aan dachten, dat was niet alleen je vak, maar dat was jij als persoon, je was betrokken. Chapeau ! ‘Stoppen met werken’ lijkt er voorlopig nog niet in te zitten ? Toch zijn er meer dingen in het leven en ook daar mag je van genieten met je dierbaren. Gefeliciteerd met dit jubileum en het ga je goed. Ed & Sue
bekijk reactie
Beste Ed en Sue,

Bedankt voor de felicitatie. Ook dank voor fijne woorden. Met betrekking tot mijn werk: maak je niet ongerust, ik heb voldoende speelruimte. Die speelruimte gaat alleen wel erg vaak op aan de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis en stichting Jeugdkamp Boemerang. Maar dat is ook leuk werk en geeft voldoening. Zou ik dat niet doen dan blijven de geraniums over en daar voel ik nog niets voor. Trouwens: ik heb het geprobeerd jaren geleden maar de geraniums waren dood na één week (en niet ik). Dan ga ik maar gewoon door. Om de woorden van Jaap Schipper aan te halen: "Als je passie ook je werk is, is het geen werk meer, maar een manier van leven".

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
25-10-2016 04:46
Marion Hagen
Van harte gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum! En heel erg bedankt voor al uw werk voor De Vrienden van het Maasziekenhuis!
bekijk reactie
Beste Marion Hagen,
Hartelijk bedankt voor de felicitatie en voor de gift. We gaan gewoon door met ons werk voor de patiënten, bezoekers en daarmee ook de verpleegkundigen van het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. 
Johan.
25-10-2016 00:04
Cobi en Douwe Havenga Klzn.
Dag Johan, Van harte gefeliciteerd met je 50 jarig jubileum als NVM makelaar. Wij hebben je in je begin jaren leren kennen als een bijzondere mens met interesse in het makelaars vak. Fijn dat je met ook nog met mijn vader, Klaas Havenga, hebt kunnen bepraten. Zelf was ik vanaf 1960 werkzaam op het kantoor van vader, in 1968 beëdigd en toen vader in 1971 plotseling kwam te overlijden, ben ik in 1973 zelfstandig gaan werken in Leeuwarden. Ook mijn gezondheid laat te wensen over, Maaaaar, Johan jij ben fit en gezond en dat gunnen we je. Onlangs was je op bezoek bij ons thuis in Marrum (Friesland) en dat hebben we zeer op prijs gesteld. We zijn net terug van familie bezoek in Spanje ( cobi haar familie )en dus te laat om op tijd te reageren. Better Let as Net. Johan leuk dat je het oude bord van vaders kantoor hebt gefotografeerd. In 1933 was dit. De hartelijke groeten van de gehele familie Havenga. Oant sjen. Cobi en Douwe.
bekijk reactie
Beste Douwe en Cobi,

Dat is nu weer zo'n verrassing: een berichtje van een collega makelaar uit Leeuwarden, die mij in Leeuwarden mijn eerste woning verkocht. Een bovenwoning aan de Schieringerweg. Omdat ik een paar weken later werd aangenomen bij makelaarskantoor Stok in Tilburg kreeg je meteen opdracht de bovenwoning weer te verkopen. Dat lukte gelukkig binnen de drie maanden van destijds (besparing overdrachtsbelasting van 6%). Heeft een paar duizend gulden gekost maar ja, de kost gaat voor de baat uit.

Daarvóór was het je vader al geweest die destijds tegen mijn vader had gezegd: "die Johan moet de makelardij in, daar is hij geknipt voor".

Ik zie ons in juni 1965 ook nog staan daar in Amsterdam bij Frascati. Na het schriftelijke examen, waarvoor ik geslaagd was, werd daar het mondelinge makelaarsexamen afgenomen. Op mijn trouwdag 23 juni 1965 kreeg ik 's morgens het bericht dat ik een paar weken later mondeling mocht doen. Met toestemming van Anjo heb ik vele uren zitten stampen in die paar huwelijksdagen, die je toen had en kon permitteren.

Ik had op de bewuste examendag 's middags examen en was bewust daar 's morgens al heen gegaan. Rondhangen vlak buiten de zaal en maar vragen aan de candidaten waar de vragen over gingen. Maar wel zo dat niemand dat in de gaten had. Stampen tijdens de huwelijksdagen in Bergen aan Zee (die lieve Anjo toch) en rond hangen bij Frascati zijn mijn geluk geweest want ik rolde meteen de eerste de beste keer door het mondeling en was geslaagd (als één van de weinigen die dag). Intussen werkte ik al bij Stok. De rest staat op mijn wesite.

We zijn elkaar gelukkig niet helemaal uit het oog verloren en daar ben ik blij om. Fijn die oude contacten. Jammer dat jouw gezondheid wat minder is. Bij mij gaat het goed maar kan ook zo veranderen, dat weten we allemaal maar al te goed. Ik zou zo zeggen: "oant sjen" maar ik schrijf er meteen achteraan: ïk versta het Fries wel maar spreek en schrijf het als Luwarder niet". Johan.

P.S. Nog bedankt voor de felicitaties en de gift.

 
24-10-2016 19:43
Riny en Anita Peters
Beste Johan, Van Harte Gefeliciteerd met je 50 jarig jubileum. Nog vele werkzame maar vooral gezonde jaren toegewenst. We zullen elkaar binnenkort wel weer zien in je tuin. Groeten Riny, Anita en Jody
bekijk reactie
Beste Anita, Riny en Jody,

Hartelijk dank voor de felicitatie en de royale gift! Ik hoop op veel gezonde jaren dan kan ik nog even verder blijven taxeren. Tot snel. Johan.
24-10-2016 17:56
Tom Verstegen
Het ‘geweten van de makelaardij’ woont gewoon in onze regio, in Gennep! Johan, al vijftig jaar als no-nonsense makelaar op de bres voor je klanten. Want daar doe je het voor. Je schuwt de confrontatie niet, zelfs niet met collega’s, als je daardoor het makelaarsvak naar een hoger plan kunt tillen. Dat lijkt me niet altijd de makkelijkste weg, maar een ‘geweten’ word je dan ook niet zomaar. En de goodwill die je er voor terugkrijgt, ‘voelt fijn voor een Fries in deze regio’, bekende je me laatst. Johan, een man ‘voor de lange termijn’. Dat je daarbij ook nog eens het hart op de goede plaats hebt als het gaat om weldoen, maakt je verschijning dubbel aanstekelijk!
bekijk reactie
Beste Tom van The Write House uit Wilbertoord,

Bedankt voor de felicitatie. Wat kun jij goed schrijven zeg. Zeker je beroep:-).
Dank je wel voor het mooie verhaal. Niet teveel ophemelen hè? Maar het doet mij goed.
Wat het goede doel betreft: als ik een arme sloeber was geweest dan weet ik niet of ik het zo gedaan had. Deze keer wel in ieder geval en het loopt lekker. We treffen elkaar wel weer een keer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
24-10-2016 14:07
Helma van den Hoogen
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Na 50 jaar nog steeds vol energie, in voor innovatie en dat steeds met een gulle lach:) Ik wens je nog veel mooie jaren toe. Met vriendelijke groet, Helma van den Hoogen Secretaresse Bestuur VMS Maasziekenhuis Pantein
bekijk reactie
Beste Helma,

Bedankt voor de felicitatie en mooie woorden. Ik doe mijn best de komende tijd. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
24-10-2016 13:53
Sander de Haas en Lisette van Hout
Beste Johan, Na je donderdag al even live gefeliciteerd te mogen hebben is het erg leuk om onze felicitaties ook via deze digitale weg te kunnen geven. De digitalisering van zo'n feestelijke gelegenheid is typisch iets voor jou, altijd al innovatief en vooruitstrevend geweest en gebleven. Johan, wij wensen jou nog heel veel jaren in goede gezondheid en uiteraard veel plezier in jouw verdere loopbaan als makelaar. ps: wat leek je vroeger veel op Herbert! groeten Sander de Haas en Lisette van Hout
bekijk reactie
Beste Sander en Lisette van Accountantcy Wijchen,

Hartelijk dank voor de felicitatie langs de digitale weg. Ook bedankt voor de mooie gift die zojuist binnen kwam. Ik hoop dat wij nog lang kunnen samenwerken! Aan ons zal het niet liggen.
Ja, die gelijkenis hè? Ik hoor het vaker. Heeft te maken met de appel en de boom denk ik. Johan.
24-10-2016 08:59
Marcel Hermsen
Beste Johan, Wat een tijd 50 jaar! Ik ben bijna aan de 25 dus jij bent al ruim de dubbele tijd actief. We hebben in het verleden nog samen gereden naar BOG vergaderingen en cursussen en tijdens die ritten fijn over het vak gepraat. Van Harte Gefeliciteerd, ook namens de rest van het bestuur van de NVM, Marcel Hermsen voorzitter NVM nijmegen
bekijk reactie
Beste Marcel, voorzitter NVM afdeling Nijmegen,

Dankjewel. Ja, wat een tijd hè? Jij komt in feite nog maar net kijken:-)  Wat het rijden betreft: in die tijd zat je je maar te vervelen in de auto (geen mobiele telefoons in die tijd). Dus samen rijden naar vergaderingen in Nieuwegein of Amsterdam of naar cursussen was wel zo slim. De ene keer reed ik, dan weer een ander. Zo leerden we over en weer ook weer van elkaar. 
Bedank je de andere bestuursleden ook even voor de felicitatie?
Zoals je ongetwijfeld weet heeft het hoofdbestuur mij vereerd met een bronzen beeld; zie voor de fot's hier. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
23-10-2016 19:28
Maria Estourgie-van Gaal
Waarde Johan, Van harte proficiat met dit jubileum. Weliswaar geen 50 jaar,maar toch wel 30 jaar van jouw makelaar zijn,heb ik meegemaakt.Zeker niet van dag tot dag ,maar niet minder betrokken.Deskundig en betrouwbaar typeren jou als makelaar. Vijftig jaar is een heel lange periode ,maar als je het met plezier doet vliegt de tijd. Laat je de gezondheid gegeven zijn gewoon door te gaan,uiteraard in goed overleg met Herbert en met een goedkeurende blik van boven !
bekijk reactie
Beste Maria van Accountanskantoor VWGNijhof uit Nijmegen,

Hartelijk dank voor de felicitatie. Leuk iets van je te vernemen. 
Ja, we kennen elkaar al heel lang. Het begon in 1972/1973 met je vader (Accountantskantoor van Gaal in Nijmegen) als gevolg van een tip van de toenmalige Amrobank directeur. Daarna zijn de contacten altijd gebleven ondanks de fusies en naamswisselingen. Ik herinner mij jou (fiscalist) als degene die altijd precies wist hoe wij iets hadden geregeld al was het ook 15 of 20 jaar geleden. Zo uit het hoofd. Heel knap. Dat geeft ook je interesse in de personen en bedrijven aan. Wij werkten altijd heel prettig samen, eerst met je vader en later met jou en je broer Siebert. Ik had ook altijd het gevoel dat jullie wisten waar je het over had. Een goed gevoel. Johan.
En wat die goedkeurende blik van boven betreft: Anjo houd mij wel in de gaten!

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
23-10-2016 17:17
Peter Swinkels
Van harte gefeliciteerd met je jubileum Johan. Meegaan met je tijd en de vernieuwing blijven opzoeken is altijd in elke branche en onderneming Ik vind deze online feestzaal daar een mooi voorbeeld van!
bekijk reactie
Beste Peter van Rabo LvCM,

Bedankt voor de felicitatie en het compliment. Leuk! Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
23-10-2016 12:52
Henk Rinsma
Beste Johan, 50 jaar beëdigd makelaar is een mijlpaal die maar weinig van jou vakgenoten volbrengen. Met recht een unicum te noemen en daarvoor mijn hartelijke felicitaties. Met jou vitaliteit en energie kun je nog gerust een aantal jaren meedraaien als makelaar. In elk geval; geniet van deze mijlpaal.
bekijk reactie
Beste Henk van de NVM,

Bedankt voor de felicitatie. Fijne vakantie gehad? We spreken elkaar wel weer een keer. Voor het overige: ik doe mijn best:-)

Ook dank voor het bronzen beeld dat ik kreeg van de NVM. Klik hier voor de foto's.

Johan.
23-10-2016 11:12
Tom Wienhofen
Beste Johan, Gefeliciteerd met dit prachtige jubileum! Groeten Tom
bekijk reactie
Beste Tom van Megens bv in Milsbeek,

Dankjwel voor de felicitatie. Ook bedankt voor de fijne contacten met jouw bedrijf. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.


 
23-10-2016 11:08
Patrick Beerkens (Grafipoint)
Beste heer Smedema, Johan, 50 jaar, gefeliciteerd! Met zoveel passie voor/in je vak zal deze tijd wel voorbij gevlogen zijn.
bekijk reactie
Beste Patrick van Grafipoint in Boxmeer,

Hartelijk dank voor de felicitatie. De tijd vliegt, dat klopt helemaal. Leuk dat jullie aan mij dachten.
Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
22-10-2016 17:12
Riny Bongarts
Beste meneer Smedema, van harte gefeliciteerd met uw jubileum. Rust roest, zeggen ze wel eens. Ik wens u nog vele actieve, mooie en inspirerende en gelukkige momenten. Als medewerker van het Maasziekenhuis wil ik u ook nog bedanken voor alle warme, aanvullende en gulle giften.
bekijk reactie
Beste Wil,

Dankjewel voor de felicitatie. Rust roest, dat klopt zeker. Leuk gevonden. Voorlopig ga ik nog even door. Leuk dat werken. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
 
22-10-2016 16:14
fam . Postema
Johan nog van Harte met U 50 jarig makelaar zijn . en nog fijne en gezonde jaren in de toekomst. ook bedankt voor de fijne samen werking in het verleden met de verkopen van woningen en bouwkavels. Vriendelijk Groeten Fam Postema
bekijk reactie
Beste Postema, bedankt voor de felicitatie. Leuk weer iets van jullie te vernemen. We hebben al lange tijd geen contact gehad. Logisch, want je kunt veel zelf. Bovendien zijn de woningen en bouwkavels nu wel verkocht. Ik bewaar fijne herinneringen aan de contacten met jullie daar op die hoek in Milsbeek. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
22-10-2016 12:06
Hans Buffart
Beste vriend, Het meest bijzondere was onze aankoop van Burgemeester van Kempenstraat 4 in Bergen. Jij had het huis voor ons getaxeerd. Daarna heb ik een bod uitgebracht. Na ongeveer een jaar meldde jij mij dat jij een verkoopopdracht had gekregen. Ik heb je toen mijn bod gemeld. Enige maanden later belde je mij om te zeggen dat de fam. Aufricht een bod van een ander wilden accepteren. Dat bleek precies gelijk te zijn aan ons bod. Ik zij toen: "hoho, ik was eerder". "Je hebt gelijk" was jouw antwoord en wij konden het huis kopen. Wij hebben dit nooit vergeten. Voor het overige ben je een man van actie met het hart op de goede plaats en loop je je benen onder je lijf vandaan voor goede doelen en om mensen te helpen. Ik zal dan ook en bedrag overmaken aan de vrienden. Ik hoop nog lang van je te kunnen genieten. Hans
bekijk reactie
Beste Hans,


Bbedankt voor de felicitatie. Leuk verhaal over de aankoop van jouw woning in Bergen (L). Na lezing kwam het weer bij mij naar boven. Als ik het dossier er bij haal dan is dit ook te zien. Ik gooi niets weg wat dat betreft.
Ook bedankt voor de fijne woorden. Wat heb ik daar nog aan toe te voegen. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
22-10-2016 11:13
R.J. Smedema
Beste Johan, 50 jaar dat is ontzettend lang, en ik denk niet dat veel mensen dat jouw nadoen. En dat nog wel in een totaal andere omgeving dan Friesland. Maar in de eerste jaren had je het wel een beetje moeilijk met de manier van afspraak maken weet ik nog wel , dat was wel een beetje anders dan het punctuele dat in het noorden gold. Helaas wel wat laat maar toch nog vele goede jaren toegewenst uit Epe. Je broer Ruud en Schoonzus Ineke
bekijk reactie
Beste broer Ruud en Ineke,

Bedankt voor de felicitatie. Ja die afspraken, dat was wat vroeger. En maar wachten en je afvragen waar de mensen bleven. Maar de tijden zijn veranderd. Nu ben ik vaak/soms degene die te laat is. Het kan verkeren. We zien elkaar binnenkort wel weer.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
22-10-2016 09:11
Amber Dekkers
Johan, Van harte gefeliciteerd, 50 jaar in 't vak! De energie en passie waarmee jij elke dag je vak uitoefent is een voorbeeld voor velen. Veel plezier nog met de jaren die komen. Zorg dat je kennis niet verloren gaat. Groeten Amber
bekijk reactie
Beste Amber, dankjwel voor de felicitatie. Ik zal je raad opvolgen. Tot een volgende keer.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
21-10-2016 22:34
Chris Kepser
Johan, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Blijf doorgaan! Ook samen met de vrienden van het Maasziekenhuis! Groet Chris Kepser.
bekijk reactie
Beste Chris van Kepser Pro-Metaal uit Cuijk, bedankt door de felicitatie. Ik hoop je wel een keer weer te ontmoeten bij een ambassadeurs bijeenkomst van de stichting "Vrienden van het Maasziekenhuis". Jouw bedrijf behoort ook bij de steunpilaren van onze sttchting, je was er vanaf het begin bij. We treffen elkaar wel weer een keer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
21-10-2016 22:02
Maike Erps
Beste Johan, al 50 jaar in het vak... Wat een mooie prestatie. Van harte gefeliciteerd! Wat leuk, deze online feestzaal, erg origineel. Ik wens je nog vele goede en gezonde jaren. Hartelijke groet, Maike
bekijk reactie
Beste Maike, bedankt voor de felicitatie. Maar ook bedankt voor het vertrouwen in ons kantoor. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
21-10-2016 21:29
Kees Hendrikx
Beste Johan, Wat een jubileum: 50 jaar makelaar!! en dan nog de intentie hebben nog even door te gaan!! Ik feliciteer je van harte met dit jubileum. Het is dus al 10 jaar geleden dat we jouw 40 jarig jubileum in Maria Roepaan vierden! Johan, ik heb het een voorrecht gevonden een aantal keren met jou samen te hebben gewerkt en niet zonder succes. Ik wens je privé en (zo lang het duurt) zakelijk alle goeds.
bekijk reactie
Beste Kees, dankjewel voor de felicitatie. Zoals een bevriende Rotarian schreef: "Als je passie ook je werk is, is het geen werk meer, maar een manier van leven". Zo gaat dat bij mij.
Jij nog steeds bedankt voor de fijne samenwerking, die wij hadden. Jij bestemmingsplan specialist (samen met Leo Langenhoff en Bart Theunissen) bij de gemeente Cuijk en ik namens opdrachtgevers.

Cuijk was de enige gemeente in deze regio waar jullie als ambtenaren werkten volgens de regels zonder dat er steeds ruggespraak gehouden moest worden met B&W. Jullie drieën vertelden eerlijk hoe het zat ook als het de gemeente niet goed uit kwam. Dat zeiden jullie dan ook eerlijk. Er werd dan niet meteen een voorbereidingsbesluit gelegd op een perceel, waar een onwelgevallige aanvraag van binnen dreigde te komen. Nee, eerst de aanvraag afhandelen volgens de geldende regels. Chapeau nogmaals. Je merkt wel na zoveel jaren hoeveel indruk jullie werkwijze op mij gemaakt heeft destijds.
Jammer dat niet alle gemeente zo werkten in die jaren 1970-2000. Wat was dat toch. Macht? Persoonlijk gewin van een ambtenaar, wethouder of burgemeester? Vriendjespolitiek? Voorkomen van gezichtsverlies? Ik weet wel dat ik niet in zo'n gemeente zou kunnen werken. Ik zou er dood gaan. Cuijk was gelukkig niet zo'n gemeente.

Kees, nogmaals dank, ook voor de felicitatie. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.

 
21-10-2016 17:42
Toos van Bergen
Van harte gefeliciteerd. Nog heel veel jaren met dezelfde ambitie en gezondheid.
bekijk reactie
Beste Toos, bedankt voor de felicitatie en de royale gift. Hij is overgemaakt naar de stichting. Johan.
21-10-2016 16:13
Jan Luiken
Ha Johan, Proficiat bij deze mijlpaal. Destijds maakte je indruk door de 'snelste' makelaar van Noord-Limburg te zijn. Nu frappeert nog steeds je energieke uitstraling. Dank voor je oplossingsgericht en altijd luisterend oor uitmondend in een goed advies. Geniet van deze oogstrijke dag. Hanka&Jan
bekijk reactie
Beste Jan, 
Bedankt voor de felicitatie. Ja ik was de snelste makelaar van Noord Limburg omdat er verder niemand van de collega makelaars hard liep. Niet zo moeilijk dus. Een halve marathon in twee uur is nou niet zo snel, eerder langzaam. Jij liep dezelfde afstand een stuk sneller . Maar wel goed voor de gezondheid en conditie heb ik ervaren. Nogmaals dankjewel voor de reactie. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
21-10-2016 12:49
Niels en Annette Bakker
Beste Johan, Van harte proficiat met 50 jaar makelaardij. Bij aan- en verkoop van ons huis ben jij en je kantoor steeds een grote steun voor ons geweest. Veel dank daarvoor. Je goede doel is ons zeer sympathiek en een bijdrage maken we over. We wensen je toe, dat je je beroep nog vele jaren met veel genoegen mag uitoefenen.
21-10-2016 12:09
Niels Welten
Hallo Johan, Gefeliciteerd met het bereiken van deze bijzondere mijlpaal. Wat een prestatie! Ik vind het daarnaast knap dat je met zo veel energie en altijd in hoog tempo werk verzet voor de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. We gaan er, samen met alle andere vrijwilligers van de stichting, iets moois van maken! PS: Gaaf en origineel idee om jouw jubileum op deze digitale manier te vieren.
21-10-2016 10:35
Harrie van Boekel
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met je jubileum. 50 Jaar in de makelaardij, doorgaan met werken na je 65ste toont aan dat jij met veel enthousiasme in het leven staat. De Vrienden van het Maasziekenhuis heeft met jou niet alleen een accurate secretaris maar ook een boegbeeld die voor het doel van de Stichting staat, je gaat voor meer dan 100% voor een nog leefbaarder, aangenamer, sfeervoller, en aantrekkelijker Maasziekenhuis. Ik hoop nog lang met jou en de andere betrokkenen van De Vrienden van het Maasziekenhuis te mogen samenwerken.
bekijk reactie
Beste Harrie
Bedankt voor de felicitatie. Ik hoop met jou dat we samen met de anderen nog veel kunnen betekenen voor de patiënten, bezoekers en verpleegkundigen van ons Maasziekenhuis Pantein. Aan mij zal het niet liggen en jou kennende aan jou ook niet. We treffen elkaar binnekort wel weer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
21-10-2016 10:25
Paul en Joos Janssen
Een unieke mijlpaal! Proficiat! Paul en Joos
bekijk reactie
Beste Paul en Joos, bedankt voor de felicitatie. Ook bedankt voor de mooie aangepaste kaart. Jammer dat ik hem hier niet kan invoegen op deze plek. We spreken elkaar binnenkort wel weer een keer. Johan. 

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
21-10-2016 10:00
Gerrit Bernards
Proficiat met dit 50-jarig jubileum! Ga zo door! Een prettige dag gewenst. Onze bijdrage voor de stichting is overgemaakt.
bekijk reactie
Beste Gerrit, bedankt voor de felicitatie en de royale gift. Fijn!
21-10-2016 09:15
Ans Tonen
Beste Johan, van harte gefeliciteerd! 50 jaar makelaar, geweldig dat je dit jubileum mag vieren. En geweldig hoe je dit viert. Bedankt voor de prettige samenwerking!
bekijk reactie
Beste Ans, hartelijk dank voor de felictatie. Leuk dat je er aan gedacht hebt. Binnenkort zullen we elkaar wel weer spreken over nieuwe projecten binnen het Maasziekenhuis Pantein. Jij dient links en rechts nogal eens wat in (en terecht). Tot een volgende keer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
21-10-2016 00:16
Gab Uyen
Beste Johan, Fijn dat je er nog zo goed uitziet in de krant. Of zijn hier shop-engeltjes bezig geweest? Of komt het door 50 jaar plezier in leven en werk Ik mocht jou/jullie ook als klant leren kennen en dan zie je ook dat het o zo belangrijke thuissupport er helemaal bijpast(e). We weten allemaal hoe dit werkt met een zaak. Ook bedankt voor de ongevraagde waarschuwingen en adviezen. Koert zet nu de zakelijke relatie voort met dezelfde manier van werken. Ook kijken we nu weer uit over een nieuw project van Herbert. Catharinaklooster in Sambeek. Ik wens hem alle succes hiermee en reclame maken we zeker. Blijf gezond, dat is het allerbelangrijkste voor de aankomende jaren. (en sterkte met het beantwoorden van alle felicitaties, mij mág je overslaan hoor). Gab Uyen
bekijk reactie
Beste Gab,

Hartelijk bedankt voor de felicitatie en de moeite die je nam het één en ander op papier te zetten. Ik weet niet of je wat hebt gehad aan mijn waarschuwing bij de gemeente het er aan komende gewijzgde bestemmingsplan te gaan bekijken. Dat verneem ik nog wel eens. Tot een volgende keer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 23:38
Hans en Marijke Jansen
Van Harte Gefeliciteerd!! Hopelijk heb je een gezellige dag gehad met veel fijne en leuke herinneringen aan de afgelopen 50 jaren!
bekijk reactie
Beste Hans en Marijke, dank je wel voor de felicitatie. We hadden een mooie dag. Zie tabblad 2016.
We spreken elkaar wel weer als Hans in de tuin blad aan het opruimen is. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 23:09
Renate Hermans
Beste Johan, echt iets voor jou om het weer eens helemaal anders te doen. Ik hoop nog lang deelgenoot te kunnen zijn van jouw creativiteit en tomeloze energie. Gefeliciteerd met dit jubileum en geniet van deze dag!
bekijk reactie
Beste Renate van Renate Hermans Architectuur in Beers, dank je wel voor de felicitatie. We hebben er een mooie dag van gemaakt. Maar geen digitale wijn maar 3D-wijn. Die smaakte echt lekker. Tot binnenkort. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 22:16
Gerard en Diana Muskens
Beste Johan, hartelijk gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum. Ik heb je voornamelijk leren kennen als de vader van. Later hebben we samen het oude apotheek-pand verkocht, waarbij ik van je vakmanschap heb genoten. Ik bewonder je vitaliteit en oprechtheid. Ik kom je vaak tegen, altijd goed gehumeurd en met een big smile. Als je je ergens voor inzet, gaat dat altijd voor de volle 100%. Veel organisaties heb je geholpen, en ook je inzet voor het Maasziekenhuis is geweldig. Ik hoop je nog vaak te ontmoeten,in goede gezondheid. Maak er een mooi feest van.
bekijk reactie
Beste Gerard van Apotheek Maasheggen in Boxmeer, bedankt voor de felicitatie en de mooie woorden. Fijn te vernemen. We treffen elkaar wel weer een keer maar liever niet in jouw apotheek:-). Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 22:04
Jaap en Francine Schipper
Beste Johan. Als je passie ook je werk is, is het geen werk meer, maar een manier van leven. Dan is het ook moeilijk om er mee te stoppen en ben je zo 50 jaar verder. Gefeliciteerd daarmee. Daarnaast heb je ook altijd tijd gemaakt voor en hulp geboden aan de medemens. Dat maakt die 50 jaar nog mooier ondanks de tegenslagen en dalen die er geweest zijn. Hoewel wij zakelijk geen geschiedenis hebben is het mij een eer je te kennen. Hoop dat je een mooie dag hebt gehad maar de avond is nog niet voorbij en de feeststemming ook niet neem ik aan. Nog vele jaren in gezondheid gewenst. Jaap en Francine Schipper
bekijk reactie
Beste Jaap, bedankt voor de felicitatie. Maar bovenal voor jouw woorden "Als je passie ook je werk is, is het geen werk meer, maar een manier van leven." Deze woorden heb ik meermaals gebruikt in mijn reactie op de geplaatste felicitaties. 
Ook bedankt voor de mooie en fijne woorden. Inderdaad: we hebben geen geschiedenis zakelijk, dat realiseer ik mij nu pas nu je het schrijft. We hebben gelukkig wel fijne contacten. Ik heb veel van je geleerd, vaak door een "toevallige" opmerking van jou tijdens een Rotary bijeenkomst. Tot binnenkort. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 21:11
Olaf de Croon
Beste Johan, gefeliciteerd met je jubileum! Goed te lezen dat jouw vakmanschap, betrokkenheid en enthousiasme worden geprezen en hoe dat in de "Smedema-genen" verankerd blijkt te zijn.
bekijk reactie
Beste Olaf, dank je wel voor de felicitatie. Ook fijn te lezen dat mijn werkwijze kennelijk in de Smedema-genen verankerd zit. We treffen elkaar wel weer een keer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 21:06
Twan Poels
Johan, van harte gefeliciteerd met je 50 jarig jubileum. En bedenk, als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.
bekijk reactie
Beste Twan van Makelaardij Twan Poels,
Hartelijk dan voor de felicitatie. Ook een mooi gezegde trouwens "en bedenk, als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken". Het lijkt wat op de tekst van een bevriende Rotarian: "Als je passie ook je werk is, is het geen werk meer, maar een manier van leven". Beiden zijn goed wat mij betreft. Graag tot een volgende vergadering, cursus of taxatie. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.

 
20-10-2016 20:04
rinus en franca van duynhoven
hartelijk gefeliciteerd, heel bijzonder 50 jaar hard werken en heel bijzonder dat jou bouwstenen nog verder gaan naar de volgende generatie.
bekijk reactie
Beste Rinus en Franca,
Hartelijk dank voor de felicitatie. Als mijn gezondheid het toe laat en Herbert mij kan gebruiken dan ga ik nog even door. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 19:46
rob smedema
Beste Johan, ik wil je hierbij graag van harte feliciteren met dit jubileum. Als bijzonderheid herinner ik mij altijd dat je en passant(avondstudie?) ook nog eens mr in de rechten bent geworden.. Hiermee plaag ik graag vrienden met de mr titel. Je warme persoonlijkheid en spontaniteit maken elke ontmoeting een fijne gebeurtenis. Ik wens je nog vele jaren plezier in je vak en lange gezondheid toe. Hartelijke groet, Rob Smedema
bekijk reactie
Beste Rob, neef van mij, hartelijk dank voor de felicitatie vanuit het Groningse. Mijn rechtenstudie deed ik inderdaad in de avonduren maar ik zeg er wel bij dat dit in feite betekende op zaterdag en zondag ook studeren. Ook in de zomermaanden ging ik door anders duurde het mij veel te lang. Maar het is natuurlijk heel wat anders dan een artsen/internist studie, zoals jij deed. 
Ook bedankt voor de fijne woorden! Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 18:44
Lia Schaap
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met je 50 jarig jubileum! Ook gefeliciteerd met de verjaardag van Herbert! Frapant dat ik kan zeggen dat ik je al 29 jaar ken :) Eerst vanuit het Boxmeerse en nu vanuit Destion! Mooi om te zien dat je nog steeds met passie en gedrevenheid het vak uitvoert. Ga zo door, daar blijf je jong bij! Nog veel gezonde, plezierige jaren gewenst! Proost!
bekijk reactie
Beste Lia,

Leuk deze felicitatie van jou. Hartelijk dank daarvoor. 
Je moet mij nog eens bijpraten over vroeger: ken ik jou al 29 jaar? Dat wist ik niet of ik ben het vergeten:-) Foei. 
Graag tot een volgende keer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 18:41
Holger Rodoe
Beste Johan, vijftig jaar in het vak! Nu nogmaals digitaal van harte gefeliciteerd. Wat een bijzondere mijlpaal en wat een unieke manier van feest vieren. Deze website is precies de Johan met wie ik de afgelopen jaren veel mooie momenten heb mogen beleven. Bij alle evenementen en activiteiten die jij samen met onze club hebt neergezet denk jij steeds weer out-of-the-box. Je gaat altijd voor het best mogelijke resultaat. Iets dat ik zeer kan waarderen. Dank voor de vriendschap die we de afgelopen jaren hebben kunnen opbouwen en al je tips over opleiding en raadswerk! Geniet vanavond met je familie van dit prachtige jubileum! Groet, Holger
bekijk reactie
Beste Holger, dankjewel voor de felicitatie. Je slaat de spijker op zijn kop: we zijn een heel leuke club mensen bij elkaar in de VVD in Gennep. Niemand is te beroerd werk te doen. Niemand loopt de kantjes er van af. Laten we zo doorgaan binnen de gemeente Gennep in het belang van de gemeente Gennep. Binnenkort treffen we elkaar wel weer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 18:30
Jan en Wilma van Haalen
Lieve Johan, Van harte geluk gewenst met je 50 jaar jubileum. Wat een leuke kijk op het leven van jou, bijzonder dat we daar een kijkje in mochten nemen. Toen jij begon, had ik een jop gevonden in Gennep bij Eli Heijs en Joop van Bergen. We vinden je een gezellige, open en betrouwbare man. We zijn blij dat we je hebben leren kennen, jong van harte en geest. We hopen dat we nog vele jaren van elkaar mogen genieten. We gunnen je nog vel gelukkige jaren toe. Veel liefs Jan en Wilma
bekijk reactie
Lieve Jan en Wilma,
Dankjewel voor de felicitatie. Leuk hè dat we elkaar nog een beetje kennen uit die oude tijd. Jij bij Heijs en van Bergen en ik in de makelaarstak van hen. In 1973 begon ik voor mij zelf. Véél beter uiteraard vooral ook omdat ik nogal eigenwijs ben:-). 
Jan en Wilma ik hoop dat we elkaar nog vaak zullen treffen. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 18:22
Fam. Arts
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met uw 50ste jubileum, en maak er een gedenkwaardig feest van. Mvg, Fam. Arts.
bekijk reactie
Beste familie, dankjewel voor de felicitatie en de moeite die je nam. Graag tot een volgende keer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 17:46
Jos en Ron Nijman
Smedema 50 jaar makelaar, dat staat als een huis! Van harte gefeliciteerd Johan, en nog vele mooie jaren in goede gezondheid toegewenst.
bekijk reactie
Beste Jos en Ron, dankjewel voor de felicitatie. "Dat staat als een huis", dat was ook een advertentie-stoppertje van mij héél lang geleden. Leuk gevonden. Tot ziens binnenkort. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 17:38
Rob Disbergen
Beste Johan, Waar blijft de tijd. 50 jaar voorbij gevlogen. In je jonge jaren heb je het in je hoofd gehaald mij aan te nemen voor de makelaardij. Je weet waartoe het geleid heeft, ha,ha. Ik wens je heel veel gezondheid toe. Hopelijk nog vele werkjaren. Hierbij van harte gefeliciteerd met je 50 jarige jubileum. Groeten, Rob Disbergen
bekijk reactie
Beste Rob en oud collega,
Hartelijk dank voor de felicitatie. Ik ben blij dat je net zo denkt als ik: waarom heb ik jou vroeger ooit de makelaardij in gehaald:-). Eerst bij de Amak in Deventer en daarna op het nieuw opgerichte kantoor in Ede (als ik mij goed herinner). En ik maar de baas spelen wat mij helemaal niet lag. Makelen wilde ik en niet achter het bureau cijfertjes bekijken, etc. We treffen elkaar binnenkort wel weer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 17:27
Henri Weerepas
Beste Johan en Herbert, Johan van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum. Gaddulleme, je hebt er wel lang op moeten wachten, zeg.... Mag je nu definitief ophouden en word je door Herbert geparkeerd? Kleppen op en gewoon doordraven, Joh. Is het beste voor je gemoedsrust. En Herbert, die vandaag jarig is, zou ik willen adviseren: laat jouw feestje vandaag niet ondersneeuwen door dat van pa. Maak er een mooie dag van. Veel plezier. Henri Weerepas
bekijk reactie
Beste Harrie,
Hartelijk dank voor de felicitatie voor mij en de verjaardag van Herbert. Gaddulleme (ik kende dat woord niet, zeker iets van jou zelf) ik heb er lang op moeten wachten maar de tijd vliegt zoals je weet en het overviel mij dus toch nog.
Fijn dat je mijn gemoedsrust ook noemt. Had ik niet achter je gezocht:-)
Harrie, ik denk met plezier terug aan de vele jaren dat ik met jou te maken had als ambtenaar van de voormalige gemeente Ottersum en later Gennep. Ik had het geluk dat je veel van bestemmingsplannen afwist; dat scheelde een hoop gedoe voor mijn opdrachtgevers. Maar af en toe lagen we in de clinch: jij meestal niet van harte maar ja, die B&W uit die tijd hè? Wat was ik dan blij dat ik geen baas boven mij had (behalve mijn vrouw dan) en kon werken zoals ik wilde werken.

Ik hoop dat we elkaar binnenkort weer eens treffen. Kom je nog wel eens in Gennep of trekt Boxmeer meer de laatste tijd? Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 16:33
Elly Wintjes
Beste Johan, Allereerst van harte gefeliciteerd met je 50 ste jubileum. Geweldig, 50 jaar in de makelaardij. De eerste kennismaking met jouw was in de tijd dat ik als secretaresse werkte bij Boumans Makelaardij, Inmiddels al weer enkele jaren geleden. Hele fijne dag vandaag en tot binnenkort. Met een hartelijke groet, Elly Wintjes
bekijk reactie
Beste Elly van Elly Wintjes Makelaardij,

Hartelijk dank voor de felicitatie. Boumans Makelaardij: dat is heel wat jaren geleden Elly. Maar nu heb je een eigen kantoor dat lekker draait. Tot spoedig bij één of andere cursus of vergadering. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 16:02
Eric en Mariëtte Corstjens
Beste Johan, Ik ken je al 50 jaar. In het begin had ik geen idee wie en wat je was. Mijn ouders hadden het altijd voor een makelaar, die destijds andere wegen bewandelde als zijn collega's. Je was zelfs een verre buurman van ons. Nadat ik in de jaren 80 weer naar Gennep kwam voor mijn werk kon ik echt kennismaken met die makelaar. Samenwerken met jou was heel plezier, jouw uitgangspunt was en is altijd de klant geweest. Indien nodig was en ben je ook altijd bereid om als vraagbaak te dienen. Onze waardering geldt overigens niet alleen voor de makelaar Johan, maar ook zeer zeker van de "mens" Johan. Wij zijn je erg dankbaar voor de ondersteuning van ons ontwikkelingsproject in Gambia. Mede dankzij jou hebben en zullen we de mensen in ons dorp Somita ondersteunen. Johan, geniet er van en we hopen je nog vele jaren in ons midden te hebben. Ook de groeten aan Herbert, je mag trots zijn op je vader, maar volgens mij valt de appel niet ver van de boom. Dit heb ik onlangs zelf mogen ervaren. Eric Corstjens
bekijk reactie
Beste Eric en Mariëtte,

Hartelijk dan voor de fijne woorden en de felicitatie. Ja, dat wat je noemt was de oude tijd. Ook wel leuk. Ik deed het inderdaad anders dan andere makelaars. Ook niet zo moeilijk want ik kwam niet uit een makelaarsfamilie, integendeel uit een gewoon middenstandsbedrijf. Ik rolde  per toeval in de makelaardij en werkte zoals ik vond dat je moest werken. Ziedaar.

Ik heb altijd met bewondering gekeken naar het vele werk dat jij verricht voor jouw project de Dawda Stichting Gambia. Alle kosten en alle vliegreizen nam en neem je voor eigen rekening. Alle vakanties gingen daar in op. Waar zie je zoiets nu nog. Bijna iedereen die iets doet voor een goede doelen project vindt dat hij er wel voor betaald mag worden en hoe hoger in de top hoe meer salaris. Er uit met al die figuren en laat de gewone man het over nemen. Moet je eens opletten hoeveel er meer gedaan kan worden.
Toen ik 75 werd heb ik gevraagd om een financiële bijdrage voor jouw project. Met die opbrengst van een paar duizend euro heb je veel kunnen doen. Fijn!
Deze keer gaan de giften naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. Als secretaris voel ik mij daarote ook een beetje verplicht al was het maar om het goede voorbeeld te geven. Wat moet je op onze leeftijd nu met al die bloemen, flessen goede en slechte wijn, cadeaucheques, etc. Alsof we al niet alles hebben. Versta me goed: ik snap de mensen die wel cadeaus vragen; je zult maar krap bij kas zitten tenslotte.

Eric en Mariëtte, we zullen elkaar wel weer snel ontmoeten. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.


 
20-10-2016 15:28
Frans Rats
Johan, Ik heb de beste herinneringen aan jou als makelaar/jurist/loper/trimmer, altijd in alles voorop en zijn tijd vooruit. maar vooral als vriend . Ik wens je nog een hele goede tijd, Frans
bekijk reactie
Beste Frans, dankjewel voor de felicitatie. Jammer dat we elkaar wat uit het oog zijn verloren. Bevalt het wonen in Gulpen wat? Wel een mooie omgeving. Mis je Milsbeek niet (een beetje)? Ook mooi hier met de heuvels van Plasmolen in zicht (althans toen je hier nog woonde). Graag tot een volgende keer. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 15:19
Ela van de Logt
Dag lieve Johan, Hoe bijzonder is deze dag, jij 50 jaar makelaar en...ook vandaag: Herbert jarig, zoon en opvolger in het vak. Van harte gefeliciteerd jullie beiden. Toen jij nog maar net begonnen was als makelaar mocht ik een aantal jaren met je samenwerken als jouw secretaresse. Ik volgde Anjo op. Mijn sollicitatiegesprek met jou: mijn enige eis was, 4 dagen vrij met Carnaval. Jij als Fries snapte daar niets van, maar stemde uiteindelijk toe. Het (bijna) onmogelijke moest bij jou mogelijk zijn. Als test moest ik, zittend op een bank een type-test doen. De typemachine stond op een lage tafel. Ondoenlijk op deze manier. Natuurlijk deed ik wat me gevraagd werd maar vond het erg vreemd. Geen idee of dit ertoe heeft bijgedragen, ik werd aangenomen. In die jaren heb ik veel van je geleerd. Je tomeloze energie, je uitdagende manier van werken, je nieuwe en vernieuwende ideeën, daar heb ik in mijn latere functies veel aan gehad. Ik zou veel kunnen verhalen, echter daar leent deze pagina zich niet voor. De afgelopen dagen sprong je aankondiging in de diverse kranten me tegemoet, nog steeds die vrolijke uitstraling. De online feestzaal en een gift aan Vrienden van het Maasziekenhuis, wat een mooi initiatief. Wellicht vier je vandaag dit bijzondere feit met iedereen die je lief is. Een heel mooie dag wens ik jou/jullie. Voor verder wens ik je....CARPE DIEM. Liefs en groetjes Ela (Portugal)
bekijk reactie
Lieve Ela, dank je wel voor de felicitatie. Zo spreken we elkaar in geen maanden, zo een paar keer contact deze week. Ja, ja dat waren nog eens tijden. Met die 4 dagen vrij ben ik het overignes nog steeds niet eens. Twee zijn er ook genoeg voor Carnaval. Maar ja, vrouwen ......

In ieder geval ook jij bedankt voor de fijne contacten. Maar belangrijker was: jij keek niet op een uurtje meer of minder. Echt een meid van het platteland: er moet gewerkt worden. Ik weet nog goed dat ik je 's morgens vroeg om 6.30 uur oppikte in Haps, waar je toen woonde. Anderahlf uur later om 8.00 uur waren we dan in Deventer, bij het makelaarskantoor dat Amak (waar ik toen directeur van was) toen overgenomen had. We werkten door tot soms 21.00 uur en reden dan naar huis. Geen snelwegen maar gewone wegen. De volgende morgen weer en zo maar door vele maanden lang totdat het kantoor draaide als een tierelier. Overuren? Daar hadden we nog nooit van gehoord in die tijd. 

Weet je nog van die 20 woningen van Ter Stege in Rijssen? Ik zag een groot te koop bord in Rijssen, liep naar binnen en binnen een paar uur had ik de opdracht. De voorlichtingsavond twee weken later liep finaal uit de hand: er kwamen zo'n 150 man in plaats van de verwachte 50 man. Ik nam zo'n 75 man voor mijn rekening en Gerard Kolkman in een andere zaal van het café de anderen. Nog dezelfde avond waren alle 20 woningen verkocht.
Toen al werkte ik met de 14-dagen clausule: elke koper kon los van de financieringsclausule binnen 14 dagen na ondertekening kosteloos van de koop afzien. We schrijven 1968! Niemand had nog gehoord van zo'n clausule. Geen makelaar had het lef het zo aan te pakken. Nooit heeft iemand van de vele honderden kopers in die jaren de koop ontbonden! Gewoon eerlijk voorlichting geven en klaar is Kees.

Ik kan wel uren doorschrijven maar we moeten t.z.t. maar eens bij praten. Je woont ook zo ver weg. Verkoop je mooie te koop staande bungalow in Portugal in  Barril de Alva (vlakbij Coimbra) maar snel en kom terug nu Chris helaas overleden is. Voor minder dan € 185.000,-- heeft iemand een prachtige bungalow in een mooi gebied met voldoende buren en toch veel privay.
We houden contact, eventueel via Renate in Gennep.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 15:14
Maurice Hurkmans (Hurkmans Hypotheekadvies)
Beste Johan, Hartelijk gefeliciteerd met zo'n mijlpaal; een 50-jarig jubileum. En ik weet uit de praktijk: "still going strong!!". Ik wens je het allerbeste toe en ik hoop uiteraard dat ik nog lang gebruik mag maken van je expertises op het gebied van (vooral voor mijn vakgebied) taxaties!! Een feestelijke groet namens mijn compagnon Pim Teunissen, maar ook mijn gezin Fleur en James. Maurice Hurkmans.
bekijk reactie
Beste Maurice van Hurkans Hypotheek Advies in Gennep, dankjewel voor de felictatie. Leuk! Dank ook aan Pim en Fleur. We gaan nog even dor. Hoe lang? Geen idee. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 15:05
Teus van Leeuwen
Beste buurman, geweldig dat je vandaag kunt vieren dat je 50 jaar makelaar bent. En wat voor makelaar! Daarop zul je best heel trots zijn. Ik hoop overigens dat je geen spijt hebt gekregen dat je het huis naast je destijds aan mij hebt verkocht.... Wij genieten er in elk geval nog steeds van. Je bent niet alleen een bijzondere makelaar, maar ook een geweldige buurman. En onze waardering voor jouw maatschappelijke betrokkenheid is nog veel groter. Je enorme energie straal je niet alleen uit binnen je vakgebied. Het is vast niet bij iedereen bekend dat er zoveel mensen, groot en klein, direct en indirect, gepassioneerd worden geholpen door jouw inzet en betrokkenheid. Het zijn zeker niet alleen de Vrienden van... Wij wensen je een goede gezondheid en veel geluk en blijf nog maar lang onze buurman. Els en Teus
bekijk reactie
Beste Teus,

Hartelijk dank voor de felicitatie. Maak je niet ongerust: ik heb er geen spijt van dat je de woning naast mij hebt gekocht destijds. Ik heb er tenslotte fijne buren mee gekregen.  
Ook bedankt voor de fijne woorden. Woorden die vaak niet worden uitgesproken maar die wel fijn zijn te lezen. We drinken er binnenkort wel een borrel op; een echte en geen digitale. De digitale gebakjes waren ook maar niks, we hebben op kantoor maar meteen 3D-gebakjes gekocht afgelopen donderdag. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 15:05
Wim en Tineke van Rijswijk
Johan, gefeliciteerd met je verjaardag. We hopen dat jij je nog lang bezig kunt houden met alle goede doelen. nog veel goede jaren toegewenst, en misschien tot ziens op een of ander terras. groeten Wim en Tineke
bekijk reactie
Beste Wim en Tineke,

Bedankt voor de felicitatie. Zo zie je elkaar nooit en zo vlak achter elkaar contact. Wie weet binnenkort weer op het terras van Horizon aan de Maasboulevard in Cuijk (moet de zon wel schijnen).

Langs deze weg jullie beiden nogmaals bedankt voor het vele werk dat jullie (en de  anderen van scouting Cuijk) rbijna 15 jaar hebben verricht voor de kinderen van Jeugdkamp Boemerang (een project van Rotaryclub Cuijk).

Het is fijn mensen, die het hart op de goede plaats hebben, te kennen en weer te ontmoeten.
Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 14:53
Janneke van den Berg
Dag Johan, Dank voor je leuke reactie. Ik dacht dat gisteren "jouw" datum was maar was zo druk met het uitgeven van geld van de vrienden in het ziekenhuis dat ik toen maar kort kon reageren. Sinds gisteren zijn er nl. in het ziekenhuis weer drie kunstexposities van de kunstkolk bij! Het prettig samenwerken is eens gelijks maar ik vind het vooral leuk om uiteindelijk samengewerkt te hebben met de vader van Herbert! Want eigenlijk ken ik je daar als eerste van, maar ik weet eigenlijk niet of jij dat ook weet. Herbert en ik hebben ooit nog samen (even?) op Elzendaal gezeten. En nu lees ik dat hij vandaag ook jarig is. Proficiat, ook daarmee. (En ook voor jou Herbert!) Ik vind het super dat alle cadeau's naar de vrienden gaan. Alvast heel veel dank namens iedereen hier! Nog een keer een groet van Janneke.
bekijk reactie
Beste Janneke, bedankt voor de felicitatie! Je kunt ook niet alles weten.

Nogmaals: ik werkte als secretaris van de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis graag met jou. Er zijn in de afgelopen jaren heel wat door jou aangedragen projecten gerealiseerd. Dat betekent dat het goede projecten waren!

Jij succes in je nieuwe job bij Syntein, ‘Positieve Gezondheid Noordelijke Maasvallei’. Sorry dat ik geen kans zag nog even binnen te wippen. Johan.
20-10-2016 14:50
Rob Honings
Beste Johan, Afgelopen 50 jaar een naam en faam opgebouwd in de regio en daarbuiten. Inspirerend mensen die boven het maaiveld durven uit te komen. En zich hierbij ook nog inzetten voor allerlei goede doelen. En een prima appel die net ver van de boom valt. Een mooie bijzondere dag toegewenst en nog vele jaren in goede gezondheid tussen al je dierbaren. Onze felicitaties. Rob Honings en Brigitte Baert, Cuijk
bekijk reactie
Beste Rob van Honbee en Brigitte,

Dank je wel voor de felicitatie en mooie woorden. Die prima appel die net voldoende ver van de boom valt is een doordenkertje. Een goeie. Had ik niet achter jou gezocht. Jullie ook fijne jaren in goede gezondheid. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 14:43
Nard Konings
Johan, Vanaf 1967 kennen we elkaar en hebben we ook veel zaken samen gedaan en tot grote tevredenheid van onze relaties en de fiscus Johan nogmaals zeer bedankt en het gaat je goed Nard
bekijk reactie
Beste Nard,

Ja we kennen elkaar al van 1967. Beiden waren we net begonnen in deze regio, jij in Boxmeer en ik in Gennep (dat was toen nog bij de Amak). We hebben samen veel zaken gedaan als er weer een taxatie voor een bedrijf nodig was. Ik ben er inderdaad van overtuigd dat het tot volle tevredenheid was van de relaties van Bol Accountants. Dank voor de felicitatie en toi, toi. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 14:28
Peter van Houtum
Hoi Johan, Van harte gefeliciteerd met dit jubileum. Vijf decenia, super! En nu nog met vol overgave inzet voor Vrienden van het Maasziekenhuis. Petje af hoor. Geniet ervan.
bekijk reactie
Beste Peter,

Bedankt voor de felicitatie. Ik ga graag verder met de Vrienden van het Maasziekenhuis mede omdat Gebr. Janssen Beugen een trouwe ambassadeur is. Zonder de flinke donatie elk jaar van jullie bedrijf waren de extra's voor de patiënten en de bezoekers niet mogelijk geweest. De verpleeglundigen profiteren daar ook weer van. Wat willen we meer met zijn allen. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 14:21
Jopie Konijn, Maasziekenhuis
Beste Johan, Als konijn ben ik misschien een vreemde eend in de bijt in dit digitale receptieboek. Toch bezoek ik graag deze ‘feestzaal’ om je een warm hart toe te dragen en je van harte te feliciteren met het feit dat je al 50 jaar in het vak zit. Zoals je misschien weet ga ik die 50 jaar niet halen en breng ik mijn oude dag door in een konijnenrusthuis. Ik kan niet voorbij laten gaan dat ik nu de mogelijkheid krijg om je hartelijk te bedanken. Als ambassadeur van de vrienden van het Maasziekenhuis beteken je veel voor ons ziekenhuis en in het bijzonder voor onze kinderafdeling. Als beste vriend van de kinderen op onze kinderafdeling, heb ik al die jaren mijn best gedaan om in tijden van ziekte deze kinderen op te vrolijken en ze een veilig en geborgen gevoel te geven. Ik voel me daarin gesteund door de vrienden van het Maasziekenhuis en daarbij in het bijzonder door jou. Ik hoop dat we nog jaren mogen genieten van je opgewektheid, je energie en je daadkracht. Ik zou het leuk vinden als je nog eens een worteltje met me komt eten. Met de beste konijnengroeten, Jopie konijn, kinderafdeling Maasziekenhuis
bekijk reactie
Beste en lieve Jopie Konijn, leuk dat je aan mij gedacht hebt. Bedankt voor de felicitatie. Binnenkort ben ik weer voor onze stichting in het ziekenhuis (nieuwe foto's maken van de geschonken spulletjes) en dan neem ik een wortel voor je mee. 

Ik begrijp heel goed dat je geen raad weet met een digitale wortel. Wij mensen begrijpen dat wel. Wij denken meteen: leuk dan kost het mij ook niets dus dan kan ik ook een bedrag(je) over maken op de bankrekening van de stichting "Vrienden van het Maasziekenhuis". Met al die gelden kunnen wij dan weer "wortels" voor je kopen en de kindertjes blij maken. Leuk! Johan.
20-10-2016 13:52
hans Bos
Beste Johan, Ik vond het treffend dat iemand dacht dat jij zelf 50 jaar was geworden! Qua inzet en enthousiasme voor je vak ben je inderdaad altijd jong gebleven. Moge dat nog lang zo blijven. We drinken een virtuele borrel op je gezondheid. Hans en Elly
bekijk reactie
Beste Hans,

Bedankt voor de felicitatie. Ja, leuke opmerking van Karel maar ik ben toch echt 76. De virtuele borrel heb ik al op, jij ook? Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.
 
20-10-2016 13:28
Marinus
Johan van je broertje schoonzus van harte geluk gewenst met deze mijlpaal in je leven. Het wordt nu hoog tijd om met werken te stoppen en te genieten van andere dingen. Een heel fijne dag en wij Henriette en ik drinken een goed glas wijn op je. Groetjes uit Moraira Spanje.
bekijk reactie
Beste Marinus en Henriëtte,

Bedankt voor de felicitatie. Fijn. Hoogtijd er mee te stoppen? Genieten? Waarvan? Dan ken je deze nog niet van een bevriende Rotarian: "Als je passie ook je werk is, is het geen werk meer, maar een manier van leven". Binnenkort zien we elkaar wel weer een keer, hetzij in Nederland hetzij in Moraira,  en dan drinken we er een lekker glas wijn op. Het wordt wel tijd maar dat ligt niet aan ons in Nederland:-) 

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namelijk meestal niet op naam.


 
20-10-2016 13:08
Willy&Willemien
Hallo Johan, Wauw,50 jaar makelaar! Van harte gefeliciteerd en op je sloffen nog 10 jaar erbij!Dat gaat je gewoon lukken met zoveel energie. En wat 'n mooi overzicht van:door de jaren heen.Blijf doen wat je leuk vindt en nog veel succes!Tot gauw weer! Ook felicitaties voor Herbert. Liefs Willy&Willemien.
bekijk reactie
Hallo Willy en Willemien,
Bedankt voor de felicitatie. Wauw ja. Maar op zijn sloffen nog 10 jaar er bij, daar geloof ik niet in. Voorlopig nog wel even door gaan denk ik. Ik heb er gewoon lol in. Tot binnenkort en bedankt voor de felicitatie voor Herbert. Zal hij wel lezen denk ik. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 12:51
Ans en Alfred Peters-Aalbers
Lieve Johan, Wat leuk dat wij jou op deze manier kunnen feliciteren met je jubileum.Ik kan me nog heel goed herinneren dat je begon in Gennep,waar blijft de tijd.Nog steeds vol energie en ik hoop dat je nog lang op deze voet verder kunt gaan vooral met je werkzaamheden voor Vrienden van het Maasziekenhuis.Lieve groeten van Ans.
bekijk reactie
Lieve Ans en Alfred,

Dank je wel voor de felicitatie. Ja, waar blijft de tijd. We komen elkaar in ieder geval af en toe tegen en dat is al mee genomen. Voor het overige: ik doe mijn best.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 12:40
Sven en Susan
Dag Johan! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Wie kan je dat navertellen. De term "pensioen" is jou onbekend en dat gunt iedereen je van harte. Geniet er van, blijf lekker meewerken, houd Herbert een beetje in de gaten en geniet vooral van deze dag en de komende jaren op de werkvloer! Feestelijke groet Sven en Susan
bekijk reactie
Beste Sven en Susan van hotel Riche, bedankt voor de felicitatie. Hartstikke leuk. We treffen elkaar wel weer een keer maar meestal hebben we beiden het veel te druk als kleine baasjes.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 12:16
Hans Peters
Beste Johan, Heel hartelijk gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum! Zelf ken ik je van de bestuursvergaderingen van de Vrienden van het Maasziekenhuis. Telkens weer ben ik onder de indruk hoe ontzettend veel werk jij voor dit goede doel verzet. Met je enthousiasme en betrokkenheid ben je één van de drijvende krachten achter deze Stichting. Ik wens je nog heel veel jaren deze vitaliteit en gezondheid toe. Hopelijk kan Herbert komende jaren nog heel vaak een beroep op jouw expertise als makelaar doen. Vandaag vooral genieten van dit jubileum feest! Hans Peters, cardioloog Maasziekenhuis
bekijk reactie
Beste Hans,

Hartelijk bedankt voor de felicitatie en de mooie woorden. Zoals een Rotaryvriend schreef: "als je passie ook je werk is, is het geen werk meer, maar een manier van leven".

Ook bedankt voor de fijne contacten die wij hebben binnen het bestuur van de Vrienden van het Maasziekenhuis, waarbij steeds het belang van de patiënten voorop staat, gevolgd door dat van de bezoekers. De verpleegkundigen profiteren daar meteen ook van. Hopenlijk dringt het ook tot de mensen in de regio door dat alles wat wij doen domweg niet door de zorgverzekeraars wordt vergoed. Je kunt als ziekenhuis hoog en laag springen maar het wordt niet vergoed. En daar zijn wij als stichting dan voor, grotendeels gedragen door de ambassadeurs/ondernemers uit de regio. Ondernemers die het hart ook op de goede plaats hebben.

Het werk voor de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis doe ik met liefde. Soms dreigt het teveel van het goede te worden maar laten we eerlijk zijn: achter de geraniums zitten is funest als je gezond bent. En elke avond hangend op de bank naar de TV-serie Peyton Place (of hoe heet zo'n TV serie tegenwoordig) kijken lijkt mij nog veel erger. 

Het werken als taxateur blijf ik ook graag doen, zo kom ik overal en zie ik alles in deze regio. Heerlijk die contacten en heerlijk de tips die ik verkopers en kopers vaak (ongevraagd) kan geven. De andere werkzaamheden (bemiddeling bij koop/verkoop/huur/verhuur van woningen en bedrijfsobjecten, adviezen, etc.) van ons kantoor doet Herbert en daar heeft hij als eigenaar van de toko de handen vol aan.

We treffen elkaar wel weer bij de volgende vergadering van de bestedingscommissie over een paar weken. Er zijn al weer verzoeken om financiële steun van verpleegkundigen binnen gekomen.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 12:00
Piet en Bianca Schrijen
Hartelijke Gefeliciteerd met je 50 jarig jubileum in het vak! Nog steeds inspirerend, enthousiast, midden in het leven, tussen de mensen, zakelijk en maatschappelijk betrokken. Wij wensen je voor de toekomst nog veel enthousiaste, inspirerende jaren toe! Piet en Bianca Schrijen
bekijk reactie
Beste Bianca en Piet van Schrijen uitvaartonderneming, bedankt voor de felicitatie en mooie woorden. Zoals een Rotaryvriend schreef: "als je passie ook je werk is, is het geen werk meer, maar een manier van leven". Daar hou ik mij maar aan. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.

 
20-10-2016 11:59
Patrick Meulendijks
Beste Johan, Van harte met het bereiken van de mijlpaal om vijftig jaar werkzaam te zijn in het mooie vak van makelaar. Ik had de eer bij de eersten te zijn om bij je stage te lopen via de HEAO-diff. makelaardij waarvoor nog steeds mijn dank. Je hebt mij in eerste instantie enthousiast gemaakt voor het mooie vak dat ik helaas enige jaren later heb omgeruild voor het vak van belastingadviseur. Toch heb ik in mijn huidige beroep veel gehad aan de manier van zakendoen zoals jij ons indertijd leerde. Ook blijf je steeds trouw aan je automerk Citroen (die vering toch) hetgeen je karakter typeert: altijd even trouw waaraan dan ook. Johan, mij rest nog je te bedanken voor die prettige periode en er een heel fijn en gezellig feest van te maken tesamen met de Uwen. Met vriendelijke groet, Patrick Meulendijks
bekijk reactie
Beste Patrick, 

Bedankt voor de felicitatie. Leuk dat je enige tijd geleden contact zocht. Toen heb ik je meteen op mijn mailing lijst gezet.
Ik herinner mij nog goed dat voordat jij kwam de HEAO uit Eindhoven contact zocht om te vragen of wij stagiaires met de differentiatie makelaardij wilden plaatsen. Daarbij het dringende verzoek hen niet klusjes te laten doen maar zoveel mogelijk het echte werk. Dat was geen probleem want ik had nog nooit stagiaires anders behandeld. Integendeel: in de auto van afspraak naar afspraak "leerde" ik jullie heel veel.
Een paar jaar later werd ik gevraagd docent te worden. Ik had daar best veel zin in maar het kostte teveel tijd. Twee uur les geven betekende zondermeer een hele morgen onderweg zijn nog los van de voorbereidingen. Dat was onveratwoord op een kantoor waar we met zijn vieren werkten.
Wat de auto betreft: nog steeds Citroën. Die vering toch hè? Maar het gevoel in een vliegtuig te zitten op de lange afstanden is mij ook heel wat waard. Anderen kiezen liever voor een wat stuggere auto en nemen rugklachten voor lief. Het is maar waar je voor kiest.
Patrick, ik probeer een keer binnen te vallen als ik jouw buurt ben.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 11:40
Judith Logtens
Dag Johan, wat een unieke en leuke website. Mooi om op te snuffelen. Gefeliciteerd met je mijlpaal. Mooie prestatie! Groet Judith Logtens
bekijk reactie
Beste Judith, bedankt voor de felicitatie. We spraken elkaar al afgelopen donderdag. Dat zal wel vaker voorkomen. Inzake de twee nieuwe leden: die zijn nog niet rijp. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 11:29
Wim Regouin
Beste Johan, Proficiat met het bereiken van deze mijlpaal. 50 jaar in het vak, waarvan ik er bijna 30 jaar mee heb mogen maken.. Altijd goed gemutst, vol met humor, niet te stuiten enthousiasme, maar vooral kundig. Zowel als makelaar en als jurist. Deze mooie zakelijke relatie is ook op enig moment privé geworden. De gezellige avonden samen met Anjo heb ik nog goed op mijn netvlies staan. En ja, er valt veel te verhalen. In overleg met Herbert lijkt het me beter dat maar een keer en petit comité te doen. Nu jij meer golft en minder op kantoor bent heb ik aan Herbert een goede plaatsvervanger. En daar mag je best trots op zijn. Zoals je dat trouwens ook op Koert mag zijn. Met de regelmaat onze redder in nood bij IT-problemen. Johan, heb een fijne dag, geniet van alle aandacht (jou wel toevertrouwd) en het lijkt er op dat we binnenkort weer een goede reden hebben om elkaar weer te ontmoeten. Hartelijke groet, mede namens Hans, Wim
bekijk reactie
Beste Wim,
Bedankt voor de felicitatie! Ook bedankt voor de fijne en mooie woorden. Ik word er verlegen van. Ja, er is heel wat gebeurd de afgelopen 30 jaar. We hadden steeds fijne zakelijke contacten en later ook privé. Sinds het overlijden van Anjo hadden we zo af en toe contact maar eigenlijk veel te weinig. Dat moet en kan beter.
Met betrekking tot het woord "golft": daar kun je beter voor in de plaats zetten het woord 'thuis". Golfen doe ik heel lang niet meer: geen tijd voor. Thuis doe ik veel werk voor een aantal stichtingen. En verder veel wandelen elke dag, lekker. 
Krijg ik de kans gistermorgen om half twaalf mijn gezicht even te laten zien, vergeet ik het compleet. Het kwam door alle commotie van het feest en een crematie om twee uur maar toch....
Het doet mij deugt te horen dat Herbert de toko goed runt en heeft gerund. Dat geeft een gerust en fijn gevoel.Johan.


P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 11:19
Elies Schafrat
Johan, Ik kom nog uit het computer loze tijdperk, vandaar nog een toevoeging: We hebben nagenoeg in dezelfde periode op het Europaplein gebouwd, het was een wedstrijd wie van ons beiden het eerste de pannen op het dak hadden gelegd door aannemer Roelofs. Hebben we die weddenschap feestelijk afgeschoten? En na de bouw heb ik heel wat "vakliteratuur" op de maandelijke rekening moeten boeken! En er zijn nog zoveel goede herinneringen die altijd blijven! Johan, nogmaals proficiat en nog goede jaren in de toekomst, ook namens Wietz, Elies.
bekijk reactie
Beste Wietz en Elies, bedankt voor de felicitatie. Ja, we hebben eigenlijk nog heel veel herinneringen op te halen. Ik heb al heel vaak beloofd eens binnen te zullen lopen maar het komt er steeds niet van. Terwijl ik toch vaak bij jullie langs loop. Dom. Ik ga mijn leven beteren, Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 11:16
Pascal Berendsen
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met je 50 ste jubileum, een mijlpaal waar je trots op mag zijn. Ik heb veel van je mogen leren als jonge makelaar en in 1999 ben ik bij jullie kantoor beëdigd als Makelaar. Jij was de drijvende kracht van het kantoor, de naam Smedema heeft nog steeds de kwaliteit van vroeger die prachtig is overgenomen door de nieuwe generatie. Ik wens je een mooie dag/receptie vandaag en wij zullen elkaar weer snel tegenkomen, geniet ervan en tot snel. Groeten Pascal Berendsen
bekijk reactie
Beste Pascal van Berendsen Makelaars, bedankt voor de felicitatie en mooie woorden. Ja, zo heb ik al heel wat jongelijk opgeleid tot makelaar, zich soms vestigend elders in het land, soms in de regio (en daardoor collega geworden). Jij werd zo'n collega waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. We treffen elkaar wel weer.
P.S. Bedankt voor de gift.
Johan.
20-10-2016 11:06
Elies SCHAFRAT
Johan, 50 Jaren herinneringen, ook als "overbuur op het Europaplein"1
bekijk reactie
Beste Wietz en Elies, bedankt voor de felicitatie. Ja, we hebben eigenlijk nog heel veel herinneringen op te halen. Ik heb al heel vaak beloofd eens binnen te zullen lopen maar het komt er steeds niet van. Terwijl ik toch vaak bij jullie langs loop. Dom. Ik ga mijn leven beteren, Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 11:01
Tjitte en Rinneke
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal. Wat origineel en bi de tijd om jouw feestje op deze digitale wijze te vieren. Wij hebben ook mee geprofiteerd van jouw manier om je vak uit te oefenen, toen jij en Anjo ons wegwijs maakten in jouw verekeringsadministratie en wij bij jullie logeerden vlak voor wij voor onszelf begonnen in Norg. Graag wensen we jou (en Herbert!) Veel plezier en voldoening bij de voortzetting van je beroepsactiviteiten als makelaar o.g. We zouden het fijn vinden als je nog eens in Norg een nachtje langs komt. Tjitte en Rinneke
bekijk reactie
Beste Tjitte en lieve Rinneke, bedankt voor de felicitatie. Ja, waar blijft die goeie oude tijd. Maar ook toen was het lang niet altijd rozengeur en manenschijn, dat weten we allemaal. We leerden wel veel van elkaar, jullie niet alleen van mij maar ik ook van jullie, vooral op het gebied van verzekeringen. Ik was al bijna vergeten dat ik op 20 oktober 1966 ook werd beëdigd tot makelaar in assurantiën. De drie rechters wisten niet eens hoe de eed precies luidde. Een beetje gestuntel en daar stond ik met de twee vingers omhoog.Afijn, het kwam er toch uit en ik mocht weer naar huis. Geen feest of zo, maar gewoon naar de volgende afspraak. 
Ik zal proberen iets in te plannen jullie richting uit.
Ook nog bedankt voor de gift! Johan.
20-10-2016 10:46
Arie Kerkman
Beste Johan, hartelijk gefeliciteerd met dit prachtige, bijzondere jubileum. Heel veel succes en gezondheid gewenst in je verdere carrière!
bekijk reactie
Beste Arie,

Hartelijk dank voor de felicitatie. We treffen elkar wel weer een keer de komende tijd. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 10:41
Marc Peters
Beste Johan, mijn ‘leermeester’, waar ik nog steeds trots op ben. Ongeveer 35 jaar geleden ben jij het geweest, die samen met Anjo, mijn leven een enorme wending hebben gegeven. Als goede vrienden van mijn ouders kenden we elkaar al veel langer. Na het opgeven van economie studie in Rotterdam, waren jij en Anjo het die mij op het spoor van de makelaardij zetten. Ik ging als 20-jarige ‘tijdelijk’ stage bij je lopen. Een schot in de roos bleek! Ik vond het vak zo boeiend en leuk, dat ik enkele maanden later de kans van jou kreeg om met de makelaarsopleiding te beginnen. Ik ben trots dat ik bij jou het vak heb mogen leren. Het was hard werken, maar daar stond tegenover dat ik enorm veel van je heb geleerd, zowel op het zakelijke-, vakinhoudelijke- als menselijke vlak. Dacht ik het te weten, dan kwam jij altijd wel “ter lering en de vermaak” met terecht (kritische) opmerkingen, stond ik weer met beide benen op de grond. Nog veel te leren! Jouw aanstekelijke optimisme, leergierigheid, integriteit, eerlijkheid, levenslust, maar bovenal jouw onbaatzuchtigheid zijn altijd een inspiratie voor mij geweest. In mijn hele verdere carrière en leven heb ik daar de vruchten van geplukt. Mede dank zij jou heb ik, nu bijna 30 jaar geleden, een vliegende start kunnen maken met mijn eigen makelaarskantoor in Boxmeer. Ook als collega’s hebben we altijd een speciale band gehad. We dachten beide hetzelfde over ons prachtige makelaars vak en probeerden dat op een hoger plan te tillen. De makelaar als adviseur, waarbij een hoge mate van kwaliteit wordt vereist. Jij was het ook die mij stimuleerde bestuurswerk te gaan doen voor de NVM. In het kader van iets terug doen voor de beroepsvereniging, waar we ook dagelijks de vruchten van plukken (onbaatzuchtig). Dit heeft geresulteerd dat ik ruim 10 jaar hoofdbestuurder van de NVM ben geweest. Inmiddels werk jij iets meer in de luwte, maar nog steeds met dezelfde passie en enthousiasme. Ik weet zeker dat we elkaar nog vaak zullen tegenkomen, al was het maar bij ons wekelijkse sportmoment. Proficiat met je 50-jarig jubileum en geniet van deze bijzondere dag. Warme, lieve groet, Marc en natuurlijk ook Dominique.
bekijk reactie
Beste Marc en Dominique,

Daar heb ik nu eens niets aan toe tevoegen. Zo is het inderdaad gegaan. Hartelijk dank voor deze fijne en mooie woorden. Je weet het: onze fijne relatie is wederzijds. Laat het je goed gaan met Marc Peters Bedrijfsmakelaars. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 10:36
Leo Linders
Hallo Johan, gefeliciteerd met je gouden jubileum. Je mag trots zijn op alles wat je hebt bereikt en gedaan. Vergeet niet ervan te genieten... Net als van deze bijzondere dag overigens. Groet,Leo Linders
bekijk reactie
Beste Leo, bedankt voor de felicitatie. Ik geniet elke dag moet ik zeggen. Zoals een Rotaryvriend schreef: "als je passie ook je werk is, is het geen werk meer, maar een manier van leven". Ik denk dat hij de spijker op de kop sloeg. Nogmaals dank.
Ik denk ook met veel plezier terug aan de vele jaren dat ik met jouw vader en Aggie Lambregts heb kunnen samen werken. Op zoek naar de gaatjes in bestemmingsplannen en het redigeren van huurcontracten. Het ga je goed Leo. Ook met Jan Linders supermarkten. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 10:34
Patricia de Ryck
Beste Johan, van harte gefeliciteerd! Wat is het een mooie feestzaal geworden. Iets waar we nog geen idee van hadden tijdens onze fijne gesprekken. Geweldig, zoals al die creativiteit dan samenkomt. We treffen elkaar vast weer snel, waarbij je me vast weer van alles bijbrengt. Want, wow, wat heb jij een kennis. Geweldig hoe je die ook inzet voor Vrienden van het Maasziekenhuis en al die andere initiatieven waarbij je betrokken bent. Je bent een gouden kerel! Groet, Patricia
bekijk reactie
Beste Patricia, bedankt voor de felicitatie. Inderdaad, begin dit jaar hadden we samen geen idee waar dit alles in zou resulteren. Ik vroeg jou de teksten van de bestaande www.smedema.info eens aan te passen. In een mum van tijd moest ik "bewijsstukken" aanleveren.
En dan ineens maanden geleden moet ik met Marian naar Vin Baltussen (Vormidabel, reclame en communicatie) omdat Vin een foto van mij wilde maken (het resultaat kent iedereen nu). Al pratende met elkaar over "digitale werkwijze"  en "geen receptie" viel er ineens bij Vin een kwartje:  "een unieke digitale receptie". Of ik de maanden daarna maar even mijn mond wilde houden, dan bleef het uniek. Vin ging in overleg met jou aan het werk over de teksten en de lay-out.
Dat alles heeft heel goed uitgewerkt. Fantastisch. Dank daarvoor. Dank voor de creativiteit van jouw toko Patricia de Ryck. Johan.
20-10-2016 10:33
Eli Huijsman
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met je 50 jaar in je zo geliefde vak. Je hebt heel wat dips en hoogte punten in die 50 jaar meegemaakt en het is prachtig om op nu een dubbel hoogte punt te vieren. Een hartelijke groet van ons, A&E
bekijk reactie
Beste Eli en Anne,

Bedankt voor de felicitatie. Ja, heel veel mooie jaren en ook heel veel minder mooie jaren in de makelaardij. Het was en is fijn altijd met plezier naar het werk te gaan. Slechts vier of vijf keer ging ik met tegenzin, bijna altijd vanwege iets te diep in het glaasje kijken op vrijdagavond tot vroeg in de morgen en dan toch weer op voor een bezichtiging die nu eenmaal gepland stond voor de zaterdagmorgen. Zeven vette en zeven magere jaren. Zo gaat het altijd. We spreken elkaar wel weer. Groeten van Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 10:28
Noud Verstraten
Gefeliciteerd met dit jubileum. Het is goed samenwerken met Smedema Makelaars, dus datgene wat in al die jaren is opgebouwd kan worden voortgezet. Vooral geluk en een goede gezondheid gewenst! Groet Noud Verstraten
bekijk reactie
Beste Noud, bedankt voor de felicitatie. Ook fijn te horen dat de samenwerking met ons kantoor goed is. Hopenlijk blijft dat zo. Aan Herbert zal het niet liggen. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 10:11
Dré Teeuwen
Beste Johan, van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum. Ik hoop dat we nog lang mogen genieten van onze gezellige en sportieve woensdagochtenden. Groeten, Dré
bekijk reactie
Beste Dré van notariskantoor Teeuwen in Boxmeer, bedankt voor de felicitatie. Laten we hopen dat we in goede gezondheid blijven en elkaar inderdaad nog vaak mogen treffen bij fitness op de woensdag ochtenden in alle vroegte als heel veel mensen nog slapen. Zonder een goede gezondheid is het afgelopen met onze fitness. Daar doet Vincent Maassen dan ook (bijna) niets meer aan. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 09:55
Van Luyt taxateurs
Johan, 50 jaar makelaar, wat een prachtige mijlpaal in je leven. Via deze weg willen wij je van harte feliciteren en wij wensen je nog vele mooie en gezonde jaren toe. Geniet van deze bijzondere dag. Groeten Georg van Luyt en Wendy van den Heuvel.
bekijk reactie
Beste Georg en Wendy, bedankt voor de felicitatie. Ook dank voor de goede wensen. Georg probeerde te pakken te krijgen en ik hem maar de paus is beter aan de lijn te krijgen dan ene Georg en ene Johan. Het zij zo. We treffen elkaar wel weer bij een of andere taxatie van een moeilijk project. Dan hebben we de hulp van vanluyttaxateurs hard nodig. Johan

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 09:54
Yvette Giesen
Johan, Gefeliciteeeeeerd met deze mijlpaal en bedankt voor alle hulp en adviezen die jij samen met je team geeft en hebt gegeven. Geniet lekker met je dierbare van dit jubileum. Yvette Giesen
20-10-2016 09:41
John en Anneke van de Calseijde
Dat je een taaie bent heb ik mogen ervaren als hardloper bij de komeet in Gennep. Je daar opgebouwde conditie zal wel geholpen hebben bij je onvermoeibare inzet in je beroepsleven. Aangenaam was daarbij zeker dat je wars was van het enigszins beruchte beroepskarakter. Je betrouwbaarheid zal bijgedragen hebben aan je verdiende succes. Je nog 50 jaar toewensen zou ik graag doen maar zelfs voor jou lijkt dat onhaalbaar, een rotwoord voor jou. Anneke en ik wensen je veel plezier toe op deze leuke receptie en hopen dat je nog lang gezond mag blijven.
bekijk reactie
Beste John en Anneke, dank je wel voor jullie felicitatie en fijne/mooie woorden over mijn persoon en gezondheid. Ja, die goeite oude tijd: hardlopen. Maar zo goed als jij kon ik het niet. Wel stiekum geprobeerd overigens maar al snel laten zitten en accepteren.
Een taaie? Ik niet alleen, alle zelfstandige ondernemers moeten taai zijn anders gaan ze over de kop. Ik ben wat dat betreft geen uitzondering is mijn visie.
Wars kon ik wel zijn, dat heb je goed gezien. Ik ergerde me heel vaak aan collega's, die het zogenaamd zo goed met de mensen voor hadden. Ik hoorde zeker niet tot de groep van "verneuk de massa en grijp de kassa". Herbert ook niet trouwens. En buiten de makelaardij zoon Koert trouwens ook niet. Maar dat wist je wel. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 09:39
Frans Huisman
Beste Johan, hartelijk gefeliciteerd met jouw bijzondere jubileum! Met zelfs na 50 jaar werken, diezelfde glimlach, geweldig. In 1981 kochten we bij jou ons eerste huis aan de Kellerberg en later heb ik je bij In Bonis als zeer prettig en ervaren nog beter leren kennen. Bedankt en veel plezier/geluk! Hartelijke groeten, Frans.
bekijk reactie
Beste Frans, bedankt voor de felicitatie. Dat van 1981 kan ik mij nog goed herinneren, Bouwbedrijf Ponjée bouwd die woningen. Jullie pech was toen dat de woningmarkt in elkaar stortte; dat is na veel jaren wel weer herstelt zoals altijd maar dat wisten we toen niet. Rentes van 10-14% waren toen ook normaal. Wat leven we dan nu in een luxe periode. Hoe dan ook: bedankt voor de felicitaite en tot binnenkort in november. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 09:28
Henk en Toos Janssen-Maas Vlammertsehof 4 B Bergen lB.
Hartelijk Gefeliciteerd met dit Gouden Jubileum, waar blijft de tijd , wij hebben een prima ervaring gehad in 1991 en in 2015 met de verkoop van ons huis Door Smedema makelaars, nogmaals bedankt daarvoor, veel geluk en natuurlijk gezondheid groeten Toos en Henk Janssen.
bekijk reactie
Beste Henk en Toos, hartstikke leuk die felicitatie en dat jullie nog steeds tevreden zijn over onze werkwijze. Ik kan mij 1991 niet zo voor de geest halen maar was dat een woning aan de Murseltseweg in Bergen?  In ieder geval bedankt. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 09:22
Gerrie Hendriks
Hallo Johan , gefeliciteerd met je jubileum . 40 jaar geleden ons huis via jou gekocht , onlangs weer via jou(jullie) verkocht .Bedankt en prettige voortzetting.Groetjes familie Hendriks
20-10-2016 08:56
Koert en Nicole Smedema
Dag Pap, Ongelooflijk trots en dankbaar! Trots op het bereiken van deze mooie mijlpaal. 50 jaar je werk met zoveel plezier en enthousiasme uitvoeren. Altijd optimistisch, altijd maar doorgaan. Dankbaar voor de vele adviezen, en het altijd klaarstaan. Dankbaar voor de opvoeding (samen met mam). Keuzes maken en en dan vol voor gaan. Wie A zegt, …. Nicole en ik hopen dat je nog veel jaren zo doorgaat, al mag het ondertussen (wat ons betreft) een tandje rustiger. We lezen met veel plezier de anekdotes op deze bijzondere website en hopen dat velen bereid zijn iets te geven voor ‘jouw’ goede doel Vrienden van het Maasziekenhuis. We gaan er een mooi feestje van maken. Ps. Gefeliciteerd met Herbert! Koert en Nicole
bekijk reactie
Dag Koert en Nicole, ook gefeliciteerd met de verjaardag van Herbert. Jullie beiden bedankt voor de felicitatie aan mijn adres. Ook bedankt voor de mooie woorden en herinneringen aan mijn persoon. Iets rustiger probeer ik wel maar het probleem is natuurlijk het nee zeggen. Maar af en toe er even tussen uit en de accu is weer opgeladen. Straks lekker een 3-D gebakje eten en 3-D glaasjes wijn drinken.
Over Peyton Place (of hoe die serie tegenwoordig ook moge heten) heb ik al bij Herbert iets geschreven. Tot straks. Pa.
20-10-2016 08:51
Mooiland
Beste Johan, Gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Kundig, up to date, gepassioneerd en hartelijk, zijn woorden die mij al eerste te binnen schieten. We hopen nog lang met je te mogen samenwerken. En Johan, je hoeft niet meer te vragen of je in sportkleding naar een taxatie mag komen. Bij deze mag dat. De aller hartelijkste groeten van Therese, Jelle, Robine, Rob en Esther.
bekijk reactie
Beste Thérèse, Jelle, Robine, Rob en Esther, bedankt voor de felicitatie. Ook ik hoop op een jarenlange samenwerking. Fijn dat Esther ook weer terug is van zwangerschapsverlof al sprak ik haar nog niet. Ook bedankt voor het aanbod (zwart op wit) dat ik in sportkleding mag komen taxeren op de woensdagen dat jullie een taxatie hebben geprikt om 9.30 uur 's morgens en ik die morgen tot kwart vóór negen mijn fitness heb. Op mijn leeftijd gaat de cooling down niet meer zo vlug. Dank daarvoor. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam. 
20-10-2016 08:47
Will Jilisen
Johan, gefeliciteerd met je jubileum! Mooi initiatief, toon toch maar weer aan dat je bij de tijd bent gebleven! Fijne jaren bij jullie gehad en de kans gekregen om mijn vak te verdiepen! Bedankt en nog veel geluk! Gr. Will
bekijk reactie
Beste Will van Jilisen Makelaardij uit Venraij, bedankt voor de felicitatie. Ik krijg veel positieve reacties op de digitale receptie. Leuk en weer eens wat anders. Niemand hoeft in de rij te staan en met cadeaus te slepen. Ik vond het ook fijne jaren met jou om te gaan. Jammer dat je bent weggegaan vele jaren geleden. Maar ja, zo gaat dat. heel vaak in de makelaardij. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 08:35
Willie Verbeet
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met deze ongelofelijke mooie mijlpaal. Als 'broekie' , begonnen als makelaar in 1996, heb ik je deze gehele periode leren kennen zowel als een vakman maar vooral als een geweldig mens. Altijd klaar voor een praatje met echte belangstelling en daar weer aan gekoppeld mooie en bruikbare tips. Maak er samen met je familie een geweldige dag van.
bekijk reactie
Beste Willie van HV makelaardij uit Groesbeek, bedankt voor de felicitatie. Ik wist niet dat je wat van mij had opgestoken. Ik wel van jou in ieder geval en wel tijdens de regio bijeenkomsten van ons clubje makelaars. Dank je wel. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 08:21
Marc Franssen
Beste Johan, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Een halve eeuw vakkennis opgedaan.....dan kom je van hele goede huize! Maak er een bijzondere dag van met zijn allen en succes met al je bezigheden. Hartelijke groet, Marc
bekijk reactie
Beste Marc, bedankt voor de felicitatie. Ik hoop dat je wat hebt opgestoken op ons kantoor. Moet haast wel want anders zou jouw broer je niet kunnen gebruiken op zijn makelaarskantoor. Maak er wat van verder. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 08:21
Han Sing Liem
Beste Johan , "time flies" en ziedaar , al 50 jaar in de makelaars business . Diverse ups en downs meegemaakt zowel privé als beroepsmatig maar als taaie tot Limburger / Brabander verworden Fries , kun je denk ik , terugkijken op een geweldig "leven" en ik hoop voor jou , Marian , je zonen en familie nog vele goede jaren en niet alleen 7. Door mijn verhuizingen is ons contact verwaterd maar , vriend , het gaat je goed. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum en heb een groot feest !! Groet , ook van Okky , Han Sing
bekijk reactie
Beste Han Sing,

Jij en Cokkie ook bedankt voor de felicitatie. Jammer dat we elkaar wat uit het oog verloren zijn na je verhuizing. Maar gisteren troffen we jullie dan toch weer even al was het bij een crematie. Toch fijn elkaar weer even gezien te hebben. Als ik jou zie(en Bert ook) dan denk ik toch meteen weer aan heel mooie wijnen! Graag tot een volgende keer.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 08:14
Eva en Bibi Smedema
Lieve opa, Van harte gefeliciteerd met het jubileum! Tien jaar geleden waren wij op het feest voor jouw 40-jarig jubileum. Dat was al heel bijzonder, maar wij waren te klein om dat toen al te begrijpen. Inmiddels heb je er nog eens tien jaar aan vastgeplakt. Wij vinden het heel bijzonder dat je nog steeds zo veel werkt met heel veel energie en vrolijkheid! Wij hopen daar nog heel lang van te mogen genieten en we wensen jou een heel mooie feestdag! We zijn heel trots op jou. Tot vanavond! Liefs, Eva en Bibi
bekijk reactie
Lieve Eva en Bibi, hartelijk dank voor de felicitaties. Hartstikke leuk. Jullie hebben nog een heel leven voor je. Advies: kijk niet naar geld maar naar je binnenste. Doe wat je leuk vindt en werk daar hard voor. Dat kan niemand je afpakken en dat neem je altijd met met je mee. Van die oude
20-10-2016 07:39
Erik Jansen
Beste Johan, Gepassioneerd. Een onverwoestbaar geloof in wat je doet én wilt bereiken. Geen vraag te veel. En een authentieke netwerker, voor wie echte vriendschappen meer tellen dan harde euro's. Zo heb ik jou leren kennen tijdens onze intensieve samenwerking bij de opstart van 'Vrienden van het Maasziekenhuis'. Een prachtproject, waarin al jouw kwaliteiten zo vanzelfsprekend samenkomen. Het kan bijna niet anders of passie, geloof, doortastendheid en authenticiteit hebben jou ook geholpen in 50 jaar makelaardij. Anders houdt je het onmogelijk zo lang vol. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst! Erik
bekijk reactie
Beste Erik van Adviseerik uit Cuijk, dank je wel voor de mooie woorden. Jou kennende weet ik dat uit de grond van je hart komen. Bedankt! Ik herinner mij met plezier de eerste jaren bij de start en opbouw van de stichting Vrienden van het maasziekenhuis. Een heel mooie tijd. Je kon tijdens vergaderingen een hele tijd niets zeggen en dan onverwacht met erg steekhoudende opmerkingen komen. Ik heb veel van jouw parapluie visie geleerd. Dank daarvoor. We treffen elkaar wel weer een keer hoop ik. Johan.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
20-10-2016 06:58
Dorothe Sanders
Johan van harte gefeliciteerd met je jubeleum. Laat er nog vele jaren bij volgen. Vr. Gr. Dorothe
bekijk reactie
Beste Dorothé, bedankt voor de felicitatie. Wie weet tot een volgende keer ergens in Bergen.

P.S. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk meestal niet op naam.
Johan.
20-10-2016 06:48
Elian Smits
Hallo Johan, Hartelijk gefeliciteerd met dit mooie jubileum! 50 jaar makelaar en nog steeds met heel veel passie! 7 jaar geleden ben ik begonnen bij Smedema Makelaars & Taxateurs, maar het lijkt al een veel langere tijd. Ondertussen heb ik jouw hiërogliefenschrift aardig weten te ontcijferen, maar wat heb ik je vaak gebeld om te vragen wat je nu weer had opgeschreven. Ik vind het mooi om te zien dat je nog steeds zo veel passie voor het vak hebt, nog zoveel meewerkt en zelfs elke dag wel even binnenloopt op kantoor. Je staat altijd klaar met advies en ik leer telkens weer bij door jou. Jouw motto: 'vertrouwen is goed, controleren is beter', zal ik nooit vergeten! Ik waardeer jouw positiviteit, humor en kennis heel erg en ik hoop dat je nog jaren kunt genieten in goede gezondheid! Vanmiddag proosten we erop! Lieve groetjes, Elian Smits
bekijk reactie
Beste Elian,

Dank je wel voor de felicitatie, die je ook al in 3D hebt gedaan. Veel geleerd heb je zeker, maar ik ook van jou (en de anderen op kantoor). Ja, vertrouwen is goed maar controle is beter, was een gevleugeld woord van mij. Je vergeet te noemen dat ik ook dagelijks riep "een dag zonder verandering (lees verbetering) is een verloren dag". Over mijn handschrift zullen we het maar niet meer hebben, dat leer ik toch niet meer beter te doen. Afijn, we hadden en hebben het prima met elkaar. Dit bleek ook afgelopen donderdag toen jullie allemaal even bij mij thuis op de borrel waren. Heel gezellig! Fijn weekend nog. Johan.
20-10-2016 00:03
Herbert Smedema
Hallo pa, een beetje gek dat ik jou op mijn verjaardag vandaag mag feliciteren....... Maar uiteraard wil ik je graag op jouw online receptie van harte feliciteren met deze fantastische mijlpaal! Ik geloof niet dat er veel makelaars cq taxateurs in Nederland zijn die kunnen zeggen dat ze 50 jaar actief zijn in dit mooie vak. En ik moet dat ook maar zien te halen..... Als collega, maar vooral als je zoon, ben ik enorm trots op jouw carrière als "no nonsense makelaar". Ik heb daar veel van geleerd en doe dat nog steeds. En gezien je energieke uitstraling in combinatie met je scherpzinnige geest, denk ik dat je nog wel een tijdje mee kunt draaien in de makelaardij. Maar ook op andere vlakken. Origineel dat je jouw feestje "online" doet. En ook erg mooi dat je er het goede doel (Vrienden van het Maasziekenhuis) aan hebt gekoppeld. Judith en ik hopen dat je geniet van de leuke berichten die je momenteel van velen ontvangt. Dat doen wij namelijk ook... En dat gunnen we je van harte. Vanavond toosten we er samen op! Herbert en Judith.
bekijk reactie
Goedemorgen Herbert, jij, Judith, Eva en Bibi van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat zou jouw veel te vroeg overleden moeder Anjo genoten hebben van deze dag als zij nog geleefd  had. Aan haar heb ik veel te danken, dat weet je, los van twee gezonde zoons.

Ook bedankt voor de felicitaties. Je weet het: zonder een goede gezondheid en op zijn tijd sporten was dit nooit gelukt. Dan hing ik ook elke avond op de bank TV kijken naar Peyton Place of hoe dat tegenwoordig ook heet.
We maken er een mooie dag van. Ik ben benieuwd hoe de digitale receptie (uniek volgens Vin Baltussen van Vormidabel uit Oploo, die aan de basis stond en een paar woorden omtoverde tot deze digitale receptie) gaat bevallen. Tot nu toe prima, bedankt Vin!. Straks nog even genieten van de 3 D gebakjes. Ik ben benieuwd hoe die smaken. Nu moet ik als de weerlicht naar kantoor, ben al vijf minuten te laat
19-10-2016 20:35
Ger Welbers
Hallo Johan, Van harte gefeliciteerd met deze indrukwekkende mijpaal.Van afzien was er in deze 50 jaar beslist geen sprake.Voor jou was makelaar zijn een hobby,een passie.Een passie voor mooie dingen doen voor mensen op een belangrijk keuzemoment in hun leven.Wij wensen je nog heel veel gezonde jaren toe en hopen je nog vaak te treffen met je oneindige optimisme.Gegroet,Ger en Ellen Welbers.
bekijk reactie
Beste Ger en Ellen,
Bedankt voor de felicitatie. Ook bedankt voor de mooie woorden. Ik hoop ook op nog veel gezonde jaren want anders wordt het niets.We zien elkaar binnenkort wel weer. 

Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam.
Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 19:48
Gilbert en Joke Hooghiemstra
Lieve Johan, Van harte gefeliciteerd. Dit is wel een enorme mijlpaal-50 jaar-in het vak! Er zijn er niet veel dit je dit nadoen. Gilbert weet er nog veel van. Ik ken je pas 25 jr. Ook Herbert, Koen en de familie een felicitatie. We wensen jullie een SUPER leuke feestdag. Geniet ervan. Joke en Gilbert.
bekijk reactie
Lieve Joke en Gilbert, hartelijk dank voor de felicitatie. Ik denk dat als Gilbert nog eens door mijn website heen gaat hij nog wel meer herinneringen zal tegen komen. We maken er in ieder geval een fijne dag van en gaan 3-D gebakjes eten. 
Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 19:14
Hans en Joke van Soest
Beste Johan, Voor jou van ons de som van alle felicitaties voor de prestaties die in alle mails zijn beschreven. Het was altijd plezierig met je te werken voor een betere samenleving. Een bijzondere dag gewenst. Joke en Hans van Soest.
bekijk reactie
Hallo Hans en Joke. Bedankt voor de felicitatie. We maken er een mooie dag van met 3-D gebak.

Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. 
19-10-2016 17:29
Ysbrandt Roovers
Beste Johan goede vriend, Jij hebt zeer bijgedragen aan het geluk van de Roovertjes, je hebt het Kasteel Heijen gered. Het Kasteel heijen stond als agrarisch bestemd in het bestemmingsplan; jij ontdekte dat het" Bijzondere doeleinden" moest zijn. Telkens waarschuwde je de mensen wanneer er weer een bestemmingswijziging zat aan te komen. In het enneagram ben jij het type gever en helper. Dat heeft je getypeerd in je beroepsleven. Daar mag je trots op zijn, en daar feliciteren wij je van harte mee. Jose en Ysbrandt
bekijk reactie
Beste José en Ysbrandt, hartelijk bedankt voor de felicitaite.
Steeds als ik jullie zie of het kasteel Heijen denk ik aan dat stomme geluk voor jullie (eigenlijk jouw vader) . Dankzij een stagiaire, die goed zijn werk had gedaan bij het inkleuren (rode kleur van 3 mm x 3 mm!) van de gebouwen van het ongekleurde geldende erg oude bestemmingsplan, zag ik plotseling dat de gebouwen een andere bestemming hadden dan de gronden er om heen. Ja, toen was jullie leed snel geleden. 

​Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam.
Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 17:22
Twan van Laanen
Beste Johan, Wat een tijd, liefst 50 jaar actief in het makelaarsvak. Van harte gefeliciteerd. Ik wens je heel veel plezier tijdens deze bijzondere dag morgen. Met vriendelijke groeten, Twan
bekijk reactie
Beste Twan van Van Lunen Advies in Boxmeer, hartelijk dank voor de felicitatie. 

Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 16:49
richard deenen
Hoi Johan. Gefeliciteerd en een hele fijne dag. Groeten Richard en Claudia Deenen
bekijk reactie
Beste Richard en Claudia van Deenen Mondzorg uit Gennep , bedankt voor de felicitatie.  

​Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 16:38
Fia Hermsen
Gefeliciteerd met dit jubileum. Altijd aan het werk en nog steeds vol passie. Je bent een hele gezellige gozer en we hebben al bijna 30 jaar veel lol samen. Dank je daarvoor! Groetjes, Fia
bekijk reactie
Lieve Fia, bedankt voor de felicitatie en de fijne contacten. Jammer dat Anjo dit niet mocht mee maken. 
19-10-2016 16:37
Twan van Laanen
Beste Johan, Wat een tijd, liefst 50 jaar actief in het makelaarsvak. Van harte gefeliciteerd. Ik wens je heel veel plezier tijdens deze bijzondere dag morgen. Met vriendelijke groeten, Twan
bekijk reactie
Beste Twan van Van Lunen Advies in Boxmeer, hartelijk dank voor de felicitatie. 

​Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 16:37
Gijs Hoogland
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met je 50 jaar makelaarschap en een mooi verhaal op Kliknieuws gisteren met natuurlijk een geweldig doel voor de eventuele giften
bekijk reactie
Beste Gijs, bedankt voor de felecitatie. Laten we hopen dat er veel giften binnen komen voor ons aller goede doel: de patienten, bezoekers en daardoor ook de verpllegkundigen van het Maasziekenhuis.
19-10-2016 16:35
Hanneke Kersten
Johan, Wat een prestatie en nog steeds ga je er voor! Gefeliciteerd met je jubileum. Groetjes, Hanneke
bekijk reactie
Beste Hanneke en Brian, bedankt voor de felicitatie. Ik probeer door te gaan. Achter de geraniums zitten is ook niets zolang de gezondheid goed is.

Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 15:39
Paul Geurts
Hallo Johan, van harte proficiat! Maar ja, 50 jaar werken als makelaar is niet zo moeilijk als het ook je passie is. Tot binnenkort! Gr. Paul Geurts
bekijk reactie
Beste Paul, bedankt voor de felicitatie. Moeilijk was het eigenlijk niet. Het ging vanzelf want ik vond het leuk werk naast de andere vrijwillgers functies. De clou is dat het thuisfront het er mee eens is. Dat geluk had ik. Johan.
19-10-2016 14:09
Janneke van den Berg
Proficiat Johan en een hele fijne dag! Mvg, Janneke
bekijk reactie
Beste Janneke, bedankt voor de felicitatie!
Ik werkte graag met jou als secretaris van de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. Er zijn in de afgelopen jaren heel wat door jou aangedragen projecten gerealiseerd. Dat betekent dat het goede projecten waren!

Jij succes in je nieuwe job bij Syntein, ‘Positieve Gezondheid Noordelijke Maasvallei’. Sorry dat ik geen kans zag nog even binnen te wippen. Johan.
19-10-2016 13:22
Desirée Claassen
Beste Johan, wat ontzettend leuk om je op deze manier te kunnen feliciteren met je 50-jarig jubileum! Ik ken je natuurlijk voornamelijk als mijn huurbaas en wat is het altijd fijn om zo'n handig mannetje in de buurt te hebben. Heb je dan ook leren kennen als een warme, oprechte en altijd vrolijke man ,die altijd meteen klaarstaat! Eigenschappen die zeker ook een onderdeel en kracht van een gezond bedrijf zoals "Smedema Makelaars" zijn. Johan gefeliciteerd en wens u nog heel veel jaren in goede gezondheid zo door te mogen gaan. Groetjes Desirée
bekijk reactie
Beste Desirée, bedankt voor de felicitatie. Laten we onze relatie houden zoals hij nu is. Fijn!

Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 13:12
toine beljaars
Beste Johan, Los van het feit dat je samen met Herbert, Judith en je overige collega's een heel klantvriendelijk en deskundig makelaars en taxatie - kantoor hebben neergezet, waar we graag klant zijn, ben je gewoon ook een aardige vent. Maak er een mooie dag van. Familie Beljaars Beugen
bekijk reactie
Beste Toine, dank je wel. Fijn te vernemen allemaal. Ook fijn dat ik gewoon een aardige vent ben:-) Ik zie je binnenkort wel weer in Boxmeer woensdagmorgen om half acht bij fitness. Gaan we er weer tegen aan met zijn allen. Johan.
19-10-2016 13:03
sietze de Jong
Beste Oom Johan, Nogmaals bedankt voor alle adviezen de afgelopen jaren op OG gebied. Ga nu eerst een gift overmaken en dan bel ik in december a.s. nog eens ... Groet, Sietze de Jong
bekijk reactie
Beste Sietze, bedankt voor de felicitatie. Ik hoop dat mijn adviezen je hebben geholpen bij de verkoop van het bedrijfspand.We spreken elkaar nog wel eens in Norg.

Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 12:58
Bob Burki
Beste Johan, van harte gefeliciteerd met het 50 jarige jubileum. Een mooie mijlpaal die maar weinig makelaars gegeven is. Ik wens je nog vele mooie en gezonden jaren toe! Chapeau voor de mooie site. Met vriendelijke groet, Bob Burki
bekijk reactie
Beste Bob van Burki Assurantiën, bedankt voor de felicitatie en de website.
Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 12:45
Jan Verheijen
Beste Johan, Wij kennen elkaar zowel zakelijk als privé al vanaf begin jaren zeventig toen je gestart bent met je eigen kantoor. We hebben in die jaren heel veel samen gewerkt en veel woningprojecten gerealiseerd. No-nonsens, heel direct, deskundig en betrouwbaar zo zou ik jou aanpak en werkwijze willen omschrijven. Knap om dat vijftig jaar vol te houden, nog knapper om dat door te geven aan je zoon Herbert die met dezelfde aanpak jou levenswerk continuïteit geeft. Johan, van harte gefeliciteerd met je bijzondere jubileum. We komen elkaar zeker nog eens tegen en drinken dan samen een glas wijn op jou jubileum.
bekijk reactie
Beste Jan, hartelijk dank voor alles wat je schreef. Dan komen de herinneringen weer boven. Ik moet eerlijk zeggen: jij had een Fries kunnen zijn omdat je altijd je afspraken na kwam; je was meteen duidelijk en draaide er niet om heen. Ik werkte graag met jou! Dat was duidelijk wederzijds. Ook nadat je bij Ponjee weg ging heb ik je altijd gevolgd in je carriere; die ging niet altijd over rozen maar je kwam er altijd weer door heen. Respect daarvoor. Binnenkort moeten we er maar eens een glas wijn op drinken; een paar weken geleden zijn we niet klaar gekomen met onze ervaringen.

Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan.
19-10-2016 12:11
cammaert
Proficiat Johan. Ik had er graag een borrel met je op gedronken!! Ook namens Jacqui. Vr.gr.Camille
bekijk reactie
Beste Camille en Jacqui, bedankt voor de felicitatie. Op kantoor hebben we 3-D gebak. We treffen elkaar wel weer binnenkort. Johan.
19-10-2016 12:00
Peter Gerritsma
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum. Ik heb jou als taxateur een jaar of 15 geleden leren kennen. Hoewel we het niet altijd met elkaar eens waren zijn we respectvol, op een prettige manier met elkaar om blijven gaan. Jouw stelling dat een taxatierapport opgesteld door een taxateur die ook bemiddeld per definitie meer waard is dan een taxatierapport opgesteld door een taxateur die "alleen" maar taxeert zal ik nooit vergeten. Met veel plezier kom ik altijd naar jullie kantoor in Gennep. In de huidige samenwerking met Herbert zie ik dezelfde passie, energie en levensvreugde die ik ook bij jou tegenkwam. Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wens je nog vele jaren in goede gezondheid toe. Groeten vanuit Venlo, Peter Gerritsma
bekijk reactie
Beste Peter, attent van jou. Leuk weer iets van je te horen. Zo vaak treffen we elkaar niet meer. Heel af en toe bij een oude zaak (taxatie). Bedankt voor de felicitatie. 

Om nog even in te gaan op hetgeen jij noemt. Ik noem de tegenwoordige taxateurs, die niet makelen, wel eens protocol-taxateurs (titel RT). Je weet wel waarom: als de taxateur zich maar houdt aan het protocol dan is de waarde altijd goed, althans niemand kan hem dan pakken op cq aansprakelijk stellen voor een verkeerde waarde. Hij baseert zich op Kadaster/CBS gegevens die op dat moment vele maanden oud zijn (3-6 maanden!).
De taxateur die ook dagelijks makelt (met extra de titel RMT of RM) voegt bij het protocol nog "even "zijn kennis toe van de markt op dat moment; die heeft de vinger dagelijks aan de pols en loopt niet 3-6 maanden achter op de markt.

Arme opdrachtgevers die ten behoeve van de verkoop van hun woning (of ander object) een protocol-taxateur inschakelen. Dat kan zomaar 5-10% in marktwaarde schelen. Oef. Kortom: kies voor een makelaar-taxateur, herkenbaar aan de titel RMT of RM!
 
Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Graag tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 11:50
Jan van Lieshout
Beste Johan, van harte gefeliciteerd met je jubileum. Nog altijd denk ik met veel plezier terug aan onze eerste kennismaking bij Rein Schurink in 1976. Ik wil je graag complimenteren met het feit dat je al 50 jaar in staat bent je vak uit te oefenen zoals ons vak is bedoeld. Met veel kennis, inzet en integriteit. Je hebt je dienstbaar opgesteld naar je klanten en collegae. Zo denk ik bijvoorbeeld nog regelmatig aan jouw lezing die je in 'de Vereeniging' in Nijmegen hebt gehouden over bestemmingsplannen, bouwvergunningen, ontwikkelingen enz.. Dat moet rond 1978 geweest zijn. Ik wens je toe dat je nog heel veel jaren in het vak actief blijft. Hartelijke groet, Jan van Lieshout, Jan van Lieshout Makelaardij o.g., Nijmegen
bekijk reactie
Hallo Jan van Van Lieshout Makelaardij in Nijmegen, bedankt voor de felicitatie. Ja, dat is lang geleden dat wij elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Rein Schurink was ook zo'n workaholic (dat woord bestond toen nog niet). Hij was ook gepassioneerd wat zijn werk betreft. Ik heb heel veel van Rein geleerd. Rein was ook niet bang voor een concurrent in Gennep, waar hij ook veel zaken deed. Integendeel, hij was altijd beschikbaar voor raad en daad en dat had ik nodig destijds in 1966 als jong broekie, komend uit het Leeuwarden.

Die lezing herinner ik mij nog goed. Dat was ook weer zo'n hobby van mij nadat ik de Meester titel had gehaald in Leiden. Waar blijft de tijd.

Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 11:49
sjoerd en marijke
Beste Johan, van harte gefeliciteerd.Op jouw advies hebben wij in 1973 ons eerste huis in Ochten gekocht. Daar zijn we je nog steeds dankbaaar voor.
bekijk reactie
Beste Sjoerd en Marijke, bedankt voor de felicitatie. Ja, dat waren nog eens tijden met die lage prijzen. Geen slechte investeringen geweest. Ik hielp jullie graag! Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 11:36
Paul en Mieke
Mijn felicitatie was niet helemal klaar en toen verdween hij.Waarschijnlijk door mijn dikke vingers. Heb veel plezier, Paul en Mieke
19-10-2016 11:31
Nelleke Louwerse
Dag Johan, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal en wat een mooie feestzaal heb je ingericht! Tot ziens in het Maasziekenhuis. Hartelijke groet, Nelleke Louwerse
bekijk reactie
Beste Nelleke, leuk iets op deze wijze van jou te vernemen. Dank daarvoor. Niet alles is digitaal: de gebakjes op kantoor zijn in 3-D. Johan.
19-10-2016 11:30
Paul en Mieke van Maanen
Beste Johan, Van harte onze gelukwensen met je gouden jubileum als makelaar. Ook Marian en je zonen proficiat. We zullen er vanavond een glaasje op drinken. We wensen jullie een vrolijke inteenetbijeenkomst,
bekijk reactie
Beste Paul en Mieke, bedankt voor de felicitatie. Leuk iets te vernemen. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. 
Paul: beterschap gewenst; ik schaam mij diep nog niet één keer bij je langs te zijn gekomen in Velp. Binnenkort ben je weer thuis begreep ik.Johan.
19-10-2016 11:24
Bart Cox
Mr. Johan Smedema, Zo ken ik je al 44 jaar. sterker nog je bent al 50 jaar makelaar! Johan van harte met deze mijlpaal en plak er nog maar een paar jaar aan vast! Maar vergeet niet dat je ook nog heel veel goed werk verricht voor de Vrienden van het Maasziekenhuis waar jij je voor 200% voor inzet! Johan, nogmaals gefeliciteerd! Groet, Bart Cox
bekijk reactie
Beste Bart, we spraken elkaar al telefonisch maar nogmaals bedankt voor de felicitatie. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Johan.
19-10-2016 11:15
Wim Aben
Beste Johan van harte gefeliciteerd met het jubileum en nog veel succes. Trouwens een goed idee om een digitale feestzaal in te richten. Ook veel succes voor Herbert. Koert zorgt op een andere manier voor de samenleving. Veel plezier en nogmaals petje af.
bekijk reactie
Beste Wim van Öko Care in Rijkevoort, bedankt voor de felicitatie. Met betrekking tot de digitale receptie: we hebben gebak op kantoor in 3-D, dat smaakt toch beter dan de digitale gebakjes. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Johan.
19-10-2016 11:15
Marjolein en Jos de Kok
Hallo Johan, Van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum! We zijn je altijd graag overal tegengekomen en hebben jouw mening en adviezen steeds zeer gewaardeerd! Dankjewel daarvoor, maar zien zeker uit naar toekomstige ontmoetingen! Lieve groeten, Marjolein en Jos
bekijk reactie
Beste Jos en Marjolein, bedankt voor de felicitatie en de mooie en welgemeende woorden. Ook bedankt voor de fijne contacten die we altijd hadden. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Wie weet tot ziens ergens in Frankrijk. Johan.
19-10-2016 11:06
Marleen Boelhouwer
Lieve Johan Van harte gefeliciteerd met je 50 jarig jubileum als makelaar. Een mooie prestatie. Heel gezellige dag toegewenst. Hartelijke groeten Marleen
bekijk reactie
Lieve Marleen, leuk op deze wijze iets van jou te vernemen. Bedankt voor de felicitatie. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Tot een volgende keer. Johan
19-10-2016 11:03
Jo Opsteegh
Dag Johan, Van harte gefelicteerd met je zo'n fantastisch jubileum. En van harte wens ik je toe dat je er nog vele mooie jaren in goede gezondheid aan vast mag knopen. Mooi te zien dat je maatschappelijk nog zo actief bent . Volhouden !!! Hartelijke groeten, Jo en Francien Opsteegh
bekijk reactie
Beste Jo, leuk iets van je te horen. We zien elkaar regelmatig maar spreken elkaar eigenlijk veel te weinig. Zo gaat dat nu eenmaal. Bedankt voor de felicitatie. Ik ben niet de enige die maatschappelijk bezig is, jij weet er ook wat van gezien het vele werk dat je doet voor GESP.
Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank;die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Johan.
19-10-2016 11:00
Ida Tervoort
Johan van harte gefeliciteerd ik hoop dat je nog vele jaren kunt genieten van je Pensionada, je werk helemaal loslaten dat lukt je niet en mag ook niet. je houd ervan. liefs
bekijk reactie
Lieve Ida, bedankt voor de felicitatie. Hartstikke leuk iets van jou te vernemen. Mijn werk als makelaar -taxateur  is leuk en dat voor de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis ook. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank;die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. Johan.
19-10-2016 10:59
Ruud Zwollo
Johan, van harte gefeliciteerd. Deze speciale website geeft een prachtig beeld van jouw mooie loopbaan! Wat mij betreft mag je nog een tijdje doorgaan, zeker ook met het goede doel Vrienden van het Maasziekenhuis! Tot snel.
bekijk reactie
Hallo Ruud, bedankt voor de felicitatie. Mocht je ook een bedrag hebben overgemaakt naar de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis dan ook daarvoor hartelijk dank; die betalingen zie ik namenlijk niet altijd op naam. We treffen elkaar wel weer een keer. Johan.
19-10-2016 10:08
Antoon van Summeren
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met dit uitzonderlijk mooie resultaat, en ik hoop je in de markt nog vaak te ontmoeten, proost. Antoon.
bekijk reactie
Beste Antoon, bedankt voor de felicitaite. We zullen elkaar nog wel vaker ontmoeten. Ik drink er een 3-D glas wijn op. Johan.
19-10-2016 08:56
Richard Teunesen
Beste Johan. Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Onze familie kent jou al lang als makelaar en persoon. Als makelaar waar we veel zaken met elkaar hebben gedaan en als persoon omdat je ook nog eens in onze leuke buurt woont. Zelf ken ik je persoonlijk eigenlijk pas een kleine 2 jaar. In deze 2 jaar zie ik dat je ook als persoon iemand bent die altijd positief in het leven staat, ervan geniet en dit ook met je werk doet. Je bent iemand die mensen met elkaar kan verbinden, zowel als makelaar als privé. We wensen je veel succes en zien elkaar snel weer bij een feestje in de buurt! Groeten, Karijn Hendriks en Richard Teunesen
bekijk reactie
Beste Richard van Teunesen Zand en Grint in Heijen, bedankt voor de felicitatie. Ik ben er van overtuigd dat we elkaar wel vaker zullen spreken. Jij bent alleen altijd zo vroeg weg en laat terug waardoor de pakkans bij ons in de buurt klein is. Maar we houden vol. Ook bedankt voor de fijne contacten met jullie bedrijf. Johan.
19-10-2016 08:49
Esther Davids
Beste Johan, Hartelijk Gefeliciteerd met dit jubileum. 50 jaar makelaar, en nog steeds er voor gaan. Iedere cel, ieder genetisch onderdeeltje van je moet wel gemarkeerd zijn..... Bouw....stenen... huizen... mensen. Ik heb je op meerdere terreinen mogen meemaken. Als makelaar heb je ons goed geholpen. Daarin staat vertrouwen voorop, bedankt hiervoor. Maar bovenal vind ik je een inspirator, een aanjager, een persoon die stevig blijft staan en tegelijk ook heerlijk kritisch kan zijn. Ik ben graag in je buurt...... en dan die prachtige smile. Vier het groots! Hartelijk groet, Esther
bekijk reactie
Beste Esther, hartelijk dank voor de felicitatie en voor de mooie fijne woorden. Gemeend, dat weet ik. Jij bent graag in mijn buurt maar je weet het: ik ook de buurt van jou. Laat Harm het maar niet horen. Doe hem wel de groeten overigens:-) . Graag tot een volgende keer. Johan.
19-10-2016 08:10
Maarten Fontein
Beste Johan, van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum. Dankzij de mogelijkheid om in 1997 mijn stage als student HEAO bij jullie te mogen volgen zit ik inmiddels ook al weer 18 jaar in het prachtige vak van makelaar. Ik heb in die periode veel geleerd, de lat voor de praktijk werd direct hoog gelegd. Daar heb ik de rest van mijn carrière veel aan gehad. Dank daarvoor! Hopelijk zien we elkaar nog regelmatig bij cursussen, vergaderingen en andere gelegenheden. Het ga je goed! Vriendelijke groet, Maarten Fontein, Fontein Makelaardij.
bekijk reactie
Hé Maarten van Fontein Makelaardij, leuk deze felicitatie. Ja dat waren nog eens tijden hè? In die tijd deed de jeugd nog wat ik zei. Maar ik weet zeker dat je er plezier van hebt getuige het fijne eigen makelaarskantoor dat je nu al vele jaren hebt. Als jij nu veel woningen in deze regio verkoopt dan is de kans weer groter dat ik je bij een taxatie weer tegen kom. Altijd fijn. Maar bij onze hercertificerings cursussen is de kans groter denk ik. Het ga je ook goed. Johan.
19-10-2016 07:53
martien janssen
Beste heer Smedema, zakelijk zijn onze wegen meermaals gekruist, waarbij we van uw expertise gebruik hebben mogen maken, maar bovenal ook elkaar zijn leren kennen. Het is niet alle mensen gegeven om bovenal mens te blijven, maar u bent er een van. Buiten uw zakelijke beslommeringen heeft u ook tijd om aan anderen te denken, en uw daarvoor in te zetten. Hartelijk dank voor al uw adviezen op zakelijk gebied. Hartelijk dank voor alle ontmoetingen, zo op straat, aan de telefoon, het advies en ondersteuning voor alle goede doelen waar u zich belangeloos voor inzet. Martien Janssen AVG bedrijven Stichting Vluchtelingenzorg Gennep e.o.
bekijk reactie
Beste Martien van AVG Heijen, hartelijk dank voor de felicitatie. Ook dank voor de mooie woorden over mijn werk en onze samenwerking. We troffen elkaar regelmatig zakelijk. Onlangs merkte ik plotsklaps dat jein je vrije tijd  heel veel werk verzette voor de vluchtelingen in deze regio. Vanaf dat moment gaat er geen dag voorbij of wij (allen op ons kantoor) denken aan jou en je mensen. Zodra er goederen te krijgen zijn omdat mensen gaan verhuizen zorgen wij er voor dat jij die kunt gaan gebruiken. Het moet even op  gang komen maar er komt veel meer, neem dat maar van mij aan. Jammer dat niet veel meer mensen die moeite doen. Maar ja, Peyton Place (of hoe heet dat tegenwoordig) is belangrijker, stel je voor dat je een aflevering mist. Wij gaan door Martien! Johan.
19-10-2016 00:19
Conny van den Besselaar
Lieve Johan, wat een bijzondere mijlpaal en wat een leuk idee om dit op deze manier onder de aandacht te brengen. Je bent een geweldig vakman met een enorme passie, betrokkenheid en bevlogenheid en dat alles niet alleen beroepsmatig maar ook op heel veel ander gebied toon jij jouw interesse in de medemens. Dat is iets om heel erg trots op te zijn. Nog steeds ben je toonaangevend in jouw vakgebied en wij hopen dat je nog heel wat jaren hier mee door kunt gaan in goede gezondheid.. Van harte gefeliciteerd en geniet van dit moment. Vanuit Haps de allerhartelijkste groeten, Kees van Benthum en Conny van den Besselaar.
bekijk reactie
Lieve Conny en Kees, hartelijk dank voor de felicitatie en ook voor de royale gift. Hartstikke leuk. Ook dank voor de mooie woorden. Ze doen mij goed. Ik hoop nog vaak van elkaar te kunnen genieten.

Heb je het druk met je toko strohotel Aalshof in Haps? Volgens mij wel. En met de ei- en streeproducten Gastvrei Aalshof

Johan.
18-10-2016 23:50
Debbie & David Kenyon-Jackson
Lieve Johan, Van harte gefeliciteerd! Wat een super leuk idee om deze fantastische mijlpaal op zo'n manier te vieren! Geniet ervan! Debbie & David Kenyon-Jackson
bekijk reactie
Lieve Debbie, dank je wel voor de felicitatie. Alles goed met je vertaalbureau CumLingua?
Doe je ook de groeten aan David?
18-10-2016 22:03
Albert Kruider
Hoi Johan Van harte gefeliciteerd met het 50 jarig jubileum. Het is altijd weer een feestje als ik samen met jou een woning voor Mooiland mag opnemen. Het is zeer prettig samen te werken met jou. Altijd met een lach en een opgewekt humeur. Mocht ik ooit in de buurt van Cuijk en of Gennep willen gaan wonen (kans is zeer gering) dan wil ik alleen een woning kopen die bij jou in het bestand staat. Alvast een super fijne dag toegewenst en op naar het volgende jubileum. Ik zie je snel. Groeten van Albert Kruider en ook namens heel Keurhuis Nederland.
bekijk reactie
Hallo Albert van Keurhuis Nederland,
Wat was je er vlug bij. Bedankt voor de felicitatie en de gift voor de stichting Vrienden van het Maassziekenhuis. Jij bent blij met mij en ik ben blij met jou. Je moest in het begin nog wel wat ontdooien maar allengs ging het beter. Dat was wederzijds overigens. Niets mis mee. Ook leuk dat we af en toe nog wat van elkaar (kunnen) leren. Af en toe stuur ik je laat op de avond nog wel eens iets toe over een onderwerp waar we beiden die dag niet uit kwamen en dan reageer je prompt ondanks het feit dat we beiden de volgende morgen weer vroeg uit de veren moeten. Fijn die samenwerking. Ook leuk die uitruil: jij geeft mij het bouwjaar van de cv ketel in ik in ruil daarvoor jou het bouwjaar van de woning (volgens de officiële stukken). Johan.
18-10-2016 19:55
Henny swinkels
Beste Johan Van harte gefeliciteerd met je grote jubileum 50 jaar makelaar Maar voor mij zeker extra als mens in onze samenwerking vanaf de oprichting tot nu en hopelijk nog voor lange tijd in de Stichting vrienden van het Maasziekenhuis Mijn donatie zal zeker gedaan worden aan dit doel waarbij ik je ook nu wil danken voor je brede inzet en motivatie Ik wens jou en de jouwen alle goeds toe in de toekomst Groet Henny Swinkels
bekijk reactie
Beste Henny, bedankt voor de felicitatie. Ook ik hoop dat onze samenwerking voor de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis, jij als voorzitter en ik als secretaris (en natuurlijk de andere leden van het bestuur), nog jaren bestendigd kan blijven en dat we met zijn allen veel kunnen doen voor de patiënten, bezoekers en verpleegkundigen van het Maasziekenhuis Pantein. Johan.
15-10-2016 15:28
Kunsthuis De Bakkerij
Johan, ontzettend hartstikke gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal. 15 jaar geleden zijn we mede door jouw bemiddeling in het Limburgse Bergen gaan ondernemen. Claus en Ellen Burgers
bekijk reactie
Beste Claus en Ellen van Kunsthuis De Bakkerij uit Oud Bergen (L), bedankt voor de felicitatie. Hartstikke leuk bericht. Ik wist niet dat het al weer 15 jaar geleden was dat jullie naar Bergen kwamen. Bedankt ook voor de fijne contacten. Johan.
14-10-2016 20:19
Peter en Marion van Hagen
Beste Johan, Anekdotes en verhalen kunnen Marion en ik niet voor je oplepelen, maar wel breng ik graag onze hartelijke felicitaties over. Dat je het zolang volhoudt in het vak komt ongetwijfeld ook door je grote passie en je zeer plezierige uitstraling, die op je zonen is overgegaan. Ook daarmee gefeliciteerd! Groeten, Peter van Hagen.
bekijk reactie
Beste Peter en Marion, hartelijk dank voor de fijne woorden, de felicitatie en de gift. Het is fijn dankzij een goede gezondheid dit werk zo lang te kunnen doen. Ik hoop jullie vaker te mogen ontmoeten. 
13-10-2016 08:50
Roger Bueters
geachte heer Smedema, beste Johan, Van harte gefeliciteerd met uw 50 jarig jubileum. Wauw da's een halve eeuw! In de beginfase van een omvangrijk bouwproject in Cuijk heb ik met u en uw zoon Herbert kennisgemaakt. Hoffelijk, duidelijk en vooral verstand van zaken. Die indruk gaven zowel u als Herbert mij. Dat is ook gebleken. Een goed doorlopen project, op de juiste wijze aan de man gebracht, eerlijk, duidelijk en afspraak is afspraak. Een eye catcher voor Cuijk en omgeving. Ik hoop met RESAproject nog jaren samen te werken met u en uw zoon Herbert. Ga zo door! hartelijke groet. Roger Bueters
bekijk reactie
Geachte heer Bueters, beste Roger, bedankt voor de felicitatie EN voor de gift voor de stichting Vrienden van het Maaziekenhuis. Vijftig jaar is inderdaad een hele periode en dan ook nog met plezier. Herbert gaf mij een steuntje in de rug: jij bent die "lange" zoals ik je noemde toen we elkaar niet zo lang geleden ontmoet hebben; je was nl. veel langer dan ik en dat ben ik niet gewend hier in het zuiden (en dat zeg ik dan ook meteen:-) ). Langzamerhand krimp ik en ervaar ik dat veel meer mensen langer zijn dan ik ben, daar heb ik mij maar bij neergelegd. Nogmaals bedankt en goede zaken verder.
12-10-2016 10:24
Erwin Hoogeveen
Beste Johan, met enorm veel enthousiasme en passie al 50 jaar als makelaar actief and still going strong! Wat een geweldige mijlpaal! Ik zal nooit vergeten toen u op een van mijn eerste dagen als stagiair bij Smedema Makelaars & Taxateurs over het Europaplein riep...rechtop lopen! Het werd mij al snel duidelijk dat het makelaarsvak voor u veel meer inhield dan alleen huizen verkopen. Bedankt voor alle waardevolle adviezen, tijd en energie die u in mij hebt gestoken gedurende mijn jaren bij Smedema Makelaars & Taxateurs. Naast dat ik nog steeds rechtop loop heeft het mij mede gevormd tot de persoon en zelfstandig ondernemer die ik nu ben. Van harte gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren erbij toegewenst! Hartelijke groet, Erwin
bekijk reactie
Beste Erwin van Soofaanhuurmakelaar uit Nijmegen, hartelijk dank voor de felicitatie en fijne woorden. Ja, jij was niet de enige geleerd heeft rechtop te lopen. Gelukkig leerde je veel meer en dat pas je nu toe. Fijn te horen. Ik hoop elkaar binnenkort weer eens face to face te ontmoeten. Nogmaals dank.
11-10-2016 10:42
Janine van Hulsteijn
Lieve Johan, allereerst van harte gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal! 50 jaar maar liefst, jij weet inmiddels waar Abraham de mosterd haalt op een heleboel vlakken... typerend daarbij is dat je jouw kennis en netwerk graag deelt met anderen en altijd klaar staat voor een advies. Nog nooit heb ik vergeefs een beroep op je gedaan en daarvoor ben ik je dankbaar. Maar samen iets organiseren of een feestje vieren kunnen we ook verduveld goed! Ik koester dan ook onze vriendschap en hoop dat we daar samen nog een flink aantal jaren ten volle van kunnen genieten! Het ga je goed en tot gauw!
bekijk reactie
Lieve Janine, dankjewel voor de hartelijke felicitatie. Die Abrahanm toch. Maar je weet het: zonder een goede gezondheid was dit nooit gelukt. Daarbij komt dat ik het geluk had in de makelaardij terecht te komen. Dat beroep bleek mij erg goed te liggen. Puur toeval. Op mijn website heb ik het al vermeld: met een HBS-B diploma geen hand ophouden maar aan het werk als typiste (of is het typist?). Hard werken en studeren in de avonduren. Dan komt er ineens een makelaar voorbij en ... de rest weet je. Van Leeuwarden naar het Zuiden.
Ook bedankt voor de fijne woorden. Ik zal onze vriendschap dan ook blijven koesteren, heel graag zelfs en nog heel lang ook. We zien elkaar binnenkort wel weer.
Hoe gaat het met Careerinsales? Loopt wel lekker he?
Doe de groeten aan Gijs en de kids.

Geen wijn deze keer maar giften aan het goede doel en deed je en nog royaal ook. Dank je wel mede namens de patiënten van het Maasziekenhuis.
10-10-2016 16:53
Joris Claassen
Beste Johan, 50 jaar makelaar wat een topprestatie. Tijdens mijn loopbaan bij Smedema Makelaars & Taxateurs heb ik meer dan 8 jaar het plezier én de eer gehad om met je te mogen samenwerken. En alsof dat nog niet genoeg was, inmiddels werk ik alweer ruim 2 jaar met plezier bij Cybox internet & communicatie en sindsdien is onze (online) samenwerking flink verstevigd. Vol enthousiasme en met plezier werken wij met jou samen aan projecten zoals: vriendenvanhetmaasziekenhuis.nl en smedema.info. Van harte proficiat namens Team Cybox en mezelf.
bekijk reactie
Beste Joris, Bas, Marco en de anderen (de namen willen mij zo niet te binnen schieten maar ik zie jullie zo voor me) van Cybox uit Boxmeer. Hartelijk dank voor de felicitaties. Vijftig jaar lijkt lang maar is eigenlijk een peuleschil als je het met plezier doet. De keren dat ik naar mijn werk ging met een schagrijnige kop zijn te tellen op de vingers van een hand. Dat is geluk hebben. Goede gezondheid is ook geluk hebben. Jullie ook dank voor het vele mee denken. Tenslotte is er uit de kruisbestuiving een mooie website gegroeid. Jullie waren ook nooit te beroerd er even iets tussen door te doen omdat ik weer iets vergeten was. Service heet dat. Hartelijk dank daarvoor. Ga zo door. En namens de Vrienden van het Maasziekenhuis dank voor de royale gift!
 
10-10-2016 13:36
Suzanne Groenewegen
Beste Johan, grote voorbeeld van hoe je van je passie je werk maakt en van je werk je passie. Met jouw energie en hart op de juiste plek hoop ik nog erg lang van je te genieten. Bedankt voor de fijne samenwerking en ik wens je een hele goede gezondheid voor de vele jaren die nog komen gaan. Never lose your spirit! En heel harte gefeliciteerd natuurlijk ;)
bekijk reactie
Beste Suzanne van Zomer op Zaterdag, hartelijk dank voor de felicitatie, fijne woorden en de gift. Alleen daarom al ben je voorlopig niet van mij af. Jij ook bedankt voor de fijne samenwerking. Je was nooit te beroerd bij wijze van service even hand en spandiensten te verlenen en met onze stichting mee te denken, tips te geven en plaatjes te maken. Laten we zo door gaan.
10-10-2016 11:07
Eliza Middelhoek
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met uw jubileum en wat een geweldige online feestzaal! Met veel plezier heb ik anekdotes gelezen waarvan ik er toch een aantal niet wist. Erg leuk. Altijd als ik u ontmoet valt me uw positiviteit op over welk onderwerp het ook gaat. U bent een inspiratie voor veel jonge mensen. Dat je op deze leeftijd nog met veel passie en plezier kunt werken als je kiest voor dat waar je hart naar uit gaat. Actief op social media is u ook niet vreemd. Prachtig om te zien. Ik wens u nog vele gezonde jaren volop genietend van werk, hobby's, de kinderen, schoondochters en kleinkinderen. Ook namens Peter, Coen, Sofie en Wouter.
bekijk reactie
Beste Eliza en Peter (en kids), bedankt voor de felicitatie en royale gift. Daar kunnen wij binnen de Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis (www.VvhM.nl), samen met de andere giften, veel patiënten blij mee maken. Daar geniet ik ook van. Maar van mijn werk geniet ik ook enorm. Zolang Herbert mij blijft accepteren als mede-directeur en mijn gezondheid het toestaat blijf ik door gaan. 
09-10-2016 20:35
Vincent van Erp
Beste Johan, Wat inspirerend om iemand te mogen ontmoeten die al 50 jaar gemotiveerd en optimistisch in het werk en het leven staat! Wij wensen u veel gezondheid en werkplezier in de komende jaren! Vincent van Erp en Pamela von Kriegenbergh
bekijk reactie
Beste Vincent en Pamela,
Bedankt voor de felicitatie. Erg attent. Zolang ik gezond ben hoop nog door te kunnen gaan.
Johan.
09-10-2016 18:02
Marian
Lieve Johan, Van harte gefeliciteerd met dit geweldige jubileum. VIJFTIG jaar, bijna een mensenleven. Nu mag je het zo langzamerhand wat rustiger aan gaan doen. Gedoneerd heb ik al. Liefs van Marian.
bekijk reactie
Lieve Marian, dank je wel voor de felicitatie. Ook dank voor de royale gift. Die gift komt goed uit voor dit goede doel: Vrienden van het Maasziekenhuis. Ik zal proberen het wat rustiger aan te doen: vaker nee zeggen schijnt de oplossing te zijn. Ik doe mijn best. Eerst nog even door gaan op de ingeslagen weg.
09-10-2016 16:59
Bram Nijst
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Als makelaar heb ik nog niet met je van doen gehad, al heb ik een jaar of 8 geleden als 13 jarig jochie wel een aantal dagen meegelopen (snuffelstage) bij jullie op kantoor. Toen had ik nog geen idee wie Johan Smedema was. Ik mag van geluk spreken dat we elkaar een aantal jaar geleden hebben leren kennen, van de gesprekken met jou steek ik altijd wat op: wijsheden, studie- en carrièretips, levenslessen en humor. Ga vooral zo door! Hartelijke groet, Bram Nijst
bekijk reactie
Dankjewel Bram. Je weet het: als je waar dan ook in Nederland iets koopt: even bellen. Ik kan in geheel Nederland informatie over in het verleden verkochte woningen en appartementen opduikelen. Ik hoop je nog vaak te spreken en door te gaan op de ingeslagen weg. Jij hoort een beetje bij die "goede doelen".
09-10-2016 12:54
Anita Boekholt
Beste meneer Smedema, ik ken u vooral als 'de vader van' en opa van 2 prachtige kleindochters. In mijn gesprekken met u valt me altijd uw hart voor het vak en vooral voor de mensen op. Ik feliciteer u van harte met deze mijlpaal waar u heel trots op mag zijn! Groeten Anita
bekijk reactie
Beste Anita, hartelijk dank voor de felicitatie. We maken er een mooie dag en een mooie actie van. Tot binnenkort denk ik.
Johan.
09-10-2016 11:38
Inèz van de Steeg
Beste meneer Smedema, beste Johan, Allereerst de hartelijke felicitaties voor uw pracht jubileum. In 1988 kwam ik als bijna 20 jarige met 0 werkervaring bij u op kantoor werken, mijn geluk was dat ik een oude bekende was van Herbert... ik heb er met ontzettend veel plezier gewerkt, veel geleerd, hard gewerkt. In 1995 moest ik met pijn in mijn hart ontslag nemen omdat ik mijn geliefde achterna ging, om aan de andere kant van Nederland te gaan wonen en werken. Ik denk nog vaak met heel veel plezier terug aan die jaren bij u op kantoor. Ik wens u, ook namens Igmar en de kinderen, een fijne dag toe op 20 oktober! Heel veel groeten, Inèz
bekijk reactie
Beste Inèz, dank je wel voor de felicitatie. Ook bedankt voor de royale gift. Hartstikke leuk weer iets van je te horen. Je ging met pijn in het hart weg maar ik moet zeggen dat ik (en Anjo) jouw ook met lede ogen zagen vertrekken. Na Marjorie was je ook een perfecte secretaresse met hart voor de zaak en vooral hart en ziel voor de klanten. Mijn gezeur, waar Anjo het dan weer niet mee eens was, over dat het soms beter kon pikte je gewoon. Igmar mag blij zijn met zo'n vrouw; hij is dat trouwens ook volgens mij. Nogmaals: fijn iets van je te horen. Misschien treffen we elkaar wel weer ergens. Toch leuk zo'n digitale receptie al is het iets onpersoonlijker maar net wat meer tijd voor elkaar hoe gek het ook klinkt.
07-10-2016 11:34
Bert Moeskops
Hallo Johan, Ik wil je allerhartelijkst feliciteren met jouw jubileum. Natuurlijk vanwege onze prima samenwerking met 'De Vrienden'', maar vooral vanwege het warme amicale contact dat wij met elkaar hebben. Proost op nog vele jaren van vriendschap, want zo voelt het voor mij. En natuurlijk mag je van mij een donatie tegemoet zien! Hartelijke groet, Bert.
bekijk reactie
Beste Bert, hartelijk dank voor de felicitatie. Jij hoort ook bij die groep mensen waar ik warme contacten mee heb. Die contacten zou ik niet willen missen. Heerlijk om mee te werken. Allebei hebben we dan ook nog eens de neuzen dezelfde kant uit staan: de patiënten en bezoekers van het Maasziekenhuis Pantein het leven zo aangenaam mogelijk maken met als bijkomend voordeel dat ook het (verplegend) personeel hier lol van heeft. Dit ziekenhuis willen we in deze regio toch niet missen, toch?
Fijn dat er ook een donatie komt, ook bedankt daarvoor.
Johan. ​proost proost
07-10-2016 09:39
Olga ten Wolde
Beste Johan, 50 jaar in het vak, wat een mooie prestatie! Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren....
bekijk reactie
Dankjewel Olga. Ook hartelijk bedankt voor de gift aan de stichting. De website www.smedema.info wordt nog iets aangepast zodat bezoekers ook even snel kunnen door klikken naar de website van de "Vrienden van het Maasziekenhuis"
 
06-10-2016 12:35
Antoon Rodoe
Beste Johan, als makelaar heb ik je maar een keer nodig gehad. Als vrijgezel had ik geld over en besloot dat het voordeliger zou zijn om een huis te kopen als te huren. In die tijd (tachtiger jaren) zonder internet, zij jij tegen mij: Wacht maar, ik meld me als ik iets passend heb. Dat duurde toen enige tijd, maar je hebt inderdaad iets passend gevonden! Ook de prijs was realistisch. We wonen er nu al 30 jaar! Dat kenmerkt volgens mij een goede makelaar: Hij luistert wat de klant wil en geeft hem duidelijke adviezen over de (ver)koop mogelijkheden.
bekijk reactie
Beste Antoon,
Dank voor je reactie. Ik kan het me nog goed herinneren; woning in de Steendalerstraat. Lang geleden. Wat waren we nog jong toen. Ook dank voor de donatie aan de "Vrienden van het Maasziekenhuis".
proost proost Johan.